• ksapi
    3.1k

Pa nadjes na tribini uvijek nekog s papirnatom tko ih ne skuplja pa spremis u kolekciju. Kog briga cije je ime gore ako ti sam znas da si bio :)
  • Captain America
    18k
    Kog briga cije je ime gore ako ti sam znas da si bio :)ksapi

Picajzla sam, al nije to to. Najviše volim uzet online di ostane i pdf uz papir. :cool:
  • ksapi
    3.1k

Nadam se da neces izgubit svoje mjesto onda, al zivci i vrijeme koji se ustede s godisnjom su stvarno neprocjenjivi
  • Eduardo
    20.9k
    Barkley napustio Chelsea.
  • Stjepan
    479
    Dinamo će biti 4.utakmica Chelseu u 11 dana

U subotu su pobjedili 2-1 Lecister

Sutra igraju sa Sothamptonom

U subotu igraju gradski derbi sa West Hamom

U utorak dolaze na Maksimir
  • Krizy
    46.5k
    https://www.pianetamilan.it/news-milan/info-biglietti/milan-dinamo-zagabria-biglietti-comunicato-ufficiale-29-09-2022/

Slobodna prodaja ulaznica počinje u petak, 2. rujna u 15:00 sati i trajat će do rasprodaje ulaznica.

Na koliko ulaznica imamo pravo, ako bude malo evo :rofl:
  • Majki2111
    3.4k
    Jel vrijedi ono pravilo da je gostujuća cijena jednaka najjeftinijoj? Ako da, za nas bude 19 eura karta kolko vidim...
  • nemapredaje
    3.7k

Ne znam postoji li mogućnost da na smjeste na najnižu tribinu, a ne gore pod krov kao na Atalanti?

To bi bilo jebeno
  • Majki2111
    3.4k
    Ja o cijeni pričam. A za položaj mislim da ne jer je ono gore gostujući dio uvijek kolko znam.
  • Infinity
    16.6k
    Mislim da je nekad gostujuci sektor na San Siru bio na prvom nivou, tj. prilicno sam siguran. Mislim da su nakon nekih sra*a gosti prebaceni gore i to je tako ostalo sve do danas. Ja ne vjerujem da postoji sansa da navijaci Dinama budu iznimka.
  • marcio amoroso
    37.5k
    Danas Milan i Chelsea igraju u gostima sa klubovima koji bi trebali biti otprilike naše snage. Baš me zanima kako će to izgledati. Ja gledam malo Milan i mene osobno stvarno nisu impresionirali niti trebamo imati neki strah od njih.
  • Fanboy
    2.8k
    Ja gledam malo Milan i mene osobno stvarno nisu impresionirali niti trebamo imati neki strah od njih.marcio amoroso

Inače nam Talijani više leže od recimo daleko težih Španjolaca koji su tehnički savršeni, ali Milan je daleko od onih dana slavnih iz 90-ih i prvog desetljeća 2000-ih godina.
    Podigli su se sigurno, ali mi ne pripadaju u onu skupinu momčadi koje melju sve pred sobom. Možemo im itekako parirati, samo me strah Čačićevog pristupa koji se nadam ne bude čisto povlačenje i defanziva.
  • masacusec
    3.9k
    Upravo to, Milan je jebeno i jako ime, žive na staroj slavi....no, danas je Milan osrednjih europski klub s kojim se da igrati i nadigravati...
  • marcio amoroso
    37.5k
    Lijeva strana im je jako opasna sa Theom Hernandezom i Leaom. Tu moramo donijeti energiju i Ristovskom moraju pomoći Špikić ili tko već bude igrao desno krilo. Čak mislim da ćemo morati mijenjati zbog trošenja, ali Bože moj.

Sa desne strane su totalno bezopasni.

Giroud je jako opasan napadač i protiv njega je potrebna maksimalna koncentracija cijelu utakmicu, ali nije napadač koji će nešto iskreirati sam.

Sredina im je dobra. Tu moramo paziti da nam ne sakriju loptu i koristiti maksimalno naše vrijeme da zadržimo loptu i pokušamo nešto prema naprijed.
  • Crusades1986
    13.4k
    Giroud zadnji put kad je igrao na Maksimiru dobio crveni karton, 2015. pobjeda protiv Arsenala. Stoperi su bili Taravel i Sigali.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.