• vjeko1701
    18.2k
    Zašto? Kaj može tolko biti da bi radije da ispadnu nego da naši igraju KL (radi čega bi vjerojatno još par otišlo gore...)
  • db-izbjeglica
    18.3k
    Meni je najjače kako vlada fama da oršić nije u formi, a čovjek u 11 nastupa i 720 minuta nogometa ove sezone, ima 6 golova i 4 asistencije, gol zabija za svakih 120 minuta na terenu.

Ako nastavi ovim ritmom, sezonu će završiti sa preko 30 golova i 20 asistencija u (za njega uobičajenih) 50 nastupa u sezoni. :lol:
  • IstinaZaDinamo
    2.2k
    Mozda se pod ovim nije u formi gleda da nije zabio niti jedan svoj poznati dalekometni projektil. Cim jedan udje, svi ce zaboraviti prijasnje pokusaje.
  • Keyser Soze
    15.9k
    Ja do danas nisam znao da Oršić nije u formi.
  • NORTE
    19.2k
    Zašto? Kaj može tolko biti da bi radije da ispadnu nego da naši igraju KL (radi čega bi vjerojatno još par otišlo gore...)vjeko1701
    Zbog Maribora i Krznara, jednostavno ih ne volim.
    Već sam jednom napisao, navijam za dinamo, a ne za nogometaše, kamoli one koji ne igraju za dinamo.

Tolić mi je drag igrač, ali to ne znači da ću zato 'navijati' za njegov novi klub.
  • deda
    40.5k
    Jel itko ubrao kakva je situacija s Bulatom i Šutalom, kad se njihov povratak očekuje?
  • NB86
    17.1k

Josipa sutala ocekuju na terenu nakon sibenika, vec je u treningu, za bulata ne govore nista.
  • xyz
    840

Za Bulata se na pripremama govorilo da je počeo trenirati, a sada 2 mjeseca nakon ni riječi. Čudna situacija...
  • LovroZG
    1.3k
    21.6. su Sportske pisale da Bulat trči i da će se za tri tjedna vratit u puni trening. To bi značilo da je već trebo bit mjesec dana u pogonu i da je vrijeme za povratak na teren, al ko zna...
  • NB86
    17.1k
    Ma to su bile optimisticne prognoze, on je na kraju priprema na snimcima s treninga bio u tenisicama i lagano trckarao, meni je samo cudno da nitko od novinara nikad ne pita kad pricaju o ozljeđenima sta je s bulatom
  • Olmic
    5.1k

Mislim da on 99% ide na posudbu
  • NB86
    17.1k
    Nista od naseg treceg pota za LP, benfica povela
  • Imamo Dinamo
    4.2k
    Rekao je Čačić na konferenciji protiv Osijeka da je Bulat počeo trenirati s ekipom
  • Crusades
    18.6k
    Bio je i danas na videu sa treninga.
  • NORTE
    19.2k
    Nešto sreće u ždrijebu skupine, treba nam proljeće da dinamo vine u nove visine!
    Pjaca da Oršu vrati na razinu Tottenhama da drhti cijela Europa, još koje pojačanje (lijevi bek?).

Brine me što Čačić momčadi nije usadio agresiju kad protivnik s loptom prijeđe centar, nego se protivnicima dopušta da bez ikakvog otpora vode igru i tako si stvaramo velike probleme jer na terenu ne postojimo nego se branimo iako smo jači.

Mislim da je Baturina nakon ulaska s klupe daleko opasniji po protivnika nego kad je u prvih 11, kad svi na travnjaku imaju manje snage on uđe i glavni je na cijelom terenu.

Ivanušec se vratio u formu i najbolje mu stoji pozicija broja 8.
    Vraća se Mišić i zato mislim da trebamo 4-3-3 da Ivanušec slaže napade.

Emreli je strašan igrač, tu nema spora otkad je doveden.

Špikić nam je možda i najbolji igrač, kakav španer.
    Ljubičić više ne smije igrati beka, bar ne u Europi, ili pojačanje ili Bočkaj.

Maestro Petković začepio gubicu svim kritičarima. Možda ga i umjetna noga dodatno probudila.
    Spušta lopte, tako smo i dali prvi gol.

Drmić je napravio što je trebao i nadam se da će ga ovo dići u formi, kakvu nogometnu kvalitetu ima vidio sam u nekim njegovim potezima u prijašnjim tekmama, a nos za gol je pokazao u dresu Rijeke, zato je sada tu.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet