• Captain America
    20.4k
    Livi kako imamo spremnu zamjenu. Iako to ne bi bilo najlakše nego najmanje teško.
  • xavier
    12.1k
    Livi kako imamo spremnu zamjenuCaptain America

Koga to?
  • Ludovic IX
    9.2k
    On je samo solidan golman koji će obraniti ono što solidan golman mora obraniti. Livi ima mana ali on brani nemoguće. On donosi bodove
  • xavier
    12.1k
    NevistićCaptain America

"Spremna zamjena" ako pod tim misliš da smo ga kupili upravo za slučaj da Livaja ode, onda da. No ne vidim gdje je on po onom što je do sad branio otkad je došao u Dinamo pokazao da je dostojna zamjena.
  • Oluja
    5.4k
    Spremna zamjena" ako pod tim misliš da smo ga kupili upravo za slučaj da Livaja ode, ondaxavier
    Za Livaju nema zamjene
  • xyz
    840
    Gledam tekmu Lokosa i ponovo mi nije jasno zašto neki Čokaja smatraju defanzivnim veznim (šesticom). On je danas igrao desetku i osmicu. Opet bi se dovodio igrač koji nije ono što nam treba.
  • Captain America
    20.4k
    To igra u izostanku Lukasa. Lani je bio šestica.
  • Mlađi referent
    13.6k
    Gledam tekmu Lokosa i ponovo mi nije jasno zašto neki Čokaja smatraju defanzivnim veznim (šesticom). On je danas igrao desetku i osmicu. Opet bi se dovodio igrač koji nije ono što nam treba.xyz

npx20a3o43ozdmv6.jpeg

Je, super si to zaključio nakon jedne tekme, čak je i nekakva devetka
  • Orc123
    12.7k
    Glwdate jesnu utakmicu i komentirate. Kako je to neozbiljno....igrao je naprijed jer nema koga staviri inace jw decko najveci kvant utakmica igrao na zadnjem veznom i tamo je najbolji i definitivno bi bio pojacanje. Nisam ga gledao jednom vec dovoljno puta da to vidim kao i mnogi drugi. Po takvome bi netko netko za Ljubu rekao da je keiminalno los nakon Boda a ostale tekme nije cak ni bio los a igra na poziciji koju on ne moze i ne treba igrati...cokaj bi bio odlicno pojacanje! Mi takvog igraca, takvih sklonosti nemamo u rosteru.
  • xavier
    12.1k

Autocorrect, nisam ni primijetio :monkey: :up:
  • BBB Sibenik
    6k
    “Španjolski nogometni prvoligaš Real Sociedad ne namjerava poslati ponudu zagrebačkom Dinamu za ofenzivnog veznog igrača Luku Ivanušeca, rekao je klupski glasnogovornik, odgovorivši na medijska nagađanja u Hrvatskoj.

“Ovo nam je prva vijest o tome”, rekao je Jon Ander Munduate, glasnogovornik Real Sociedada, u telefonskom razgovoru za Hinu.”

Ovo me veseli iskreno, nek nam ostane bar još ovu sezonu u klubu…
  • Orc123
    12.7k
    Ja bi rađe da Ivanusec ostane. Po meni toliko polivalentnog igraca vise nemamo, a uvijek ide 100%, nejde ga gol ali krenut ce ga i to sigurno, ko Majera...mislim da najbolje od sebe moze dati na 8ici
  • M77
    478
    Damir Krznar potvrdio je da mu u NK Maribor iz GNK Dinamo Zagreb dolazi Marko Tolić!
    Tolić će nakon uzvrata s Bodo/Glimtom otići u Maribor na posudbu.
    “Marko je bio moja želja. Drago mi je što dolazi. Nadam se da će i transfer biti finaliziran. Treba nam takav igrač, koji je ofenzivni vezni, s njim će obogatiti kadar. Da je on Mesija, nije. Ali on je definitivno igrač koji će nam dati mnogo, mnogo, mnogo različitih rješenja”, rekao je novi trener Maribora Damir Krznar, potvrdivši i da Daniel Štefulj neće doći na posudbu.
  • xyz
    840
    Pišu SN da je u klub došao upit Varaždina za posudbu Štefulja. I da u klubu nemaju ništa protiv, ali da igrač ne želi. Znači, posudili im Brekala na istoj poziciji, imaju Uratu i sad bi još jednog igrača i onda Brekalo ne bi dobio nikakvu šansu, a ovima u klubu je to ok. Mislim da bi igrače na koje se ne računa trebalo nuditi kao dio kompenzacije za igrače koje se želi dovesti kako bi se snizio odštetni zahtjev.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.