• SAS1987
    17.9k
    on bi se svojom tehnikom igrao nogometa ovdje. Menalo je bio daleko najbolji igrac lige tako da bi Tolic izgledao poput Maradone :lol:

Kad sam ga gledao kako "igra" protiv Osjeka sam pomislio da ga žele posuditi Mariboru a da je on toliko ljut da bojkotira tekmu. Ne vjerujem u price da je imao nekih problema prije tekme.
  • thomas22
    300
    Tolić je normalan i pošten dečko kojem je dinamo sve u životu tak da priče o bojkotiranju su glupost
  • The Undertaker
    8.5k
    Pa ako ne možeš onda sam tražiš da te zamijene. Onako je samo isprovocirao da mu čitava tribina prebire po rodbini. Veliki autogol.
  • Zagi
    10.7k
    Opet, ako mu je ovo bila oproštajna, razumljivo je da stisne zube i misli da će na volju izdržati.
    Nije išlo i jbg.
  • Keyser Soze
    14.8k
    Sportske pišu da Real Sociedad želi Ivanušeca
  • Viola
    434
    Kod nas u Sloveniji kažu da i Štefulj dolazi pored Tolića u Maribor....Čuo sam da je Tolić dobar igrač, a Štefulj? Je kvalitetan?
  • NitkoBitan
    29k
    Čuo sam da je Tolić dobar igrač, a Štefulj? Je kvalitetan?Viola

Potkapacitiran, eto sta je
  • Efes Pilsen
    11.8k
    Za Sloveniju bi trebao bit i vise nego dobar.
  • NB86
    16.9k

Dugo je bez ozbiljnih utakmica ali ovo mu je prilika da spasi karijeru tako da mislim da ce vam biti dobar. Tolic ce vam bit najbolji igrac lige
  • Orc123
    12.6k
    Pisu da cokaj dolazi? Sta se zna o tome? Netko vise malo?
  • Krizy
    59.1k
    Nakon uzvratne utakmice play-offa Lige prvaka protiv Bodo/Glimta Dinamo bi trebao riješiti status nekih igrača s manjom minutažom. Kako pišu Sportske novosti, Marko Tolić i Danijel Štefulj trebali bi na posudbu u Maribor, klub koji je ovaj tjedan preuzeo bivši trener "modrih" Damir Krznar.

Ante Čačić obojici nije dao pravu priliku, ukupno svega 69 minuta ove sezone, a karijeru bi mogli oživjeti u susjedstvu. Istovremeno, na radaru trenera Dinama je veznjak Lokomotive Enis Cokaj. SN pišu kako bi ga mogli dobiti za milijun do 1,2 milijuna eura.
  • vjeko1701
    16.5k
    Bez prevelikog podcjenjivačkog stava prema ligi, mislim da će oba biti top igrači i da će raditi razliku. Vjerojatno znaju da im je ovo zadnja šansa da se dokažu da su za Dinamo i ako to ozbiljno shvate bit će vam pojačanja.
  • Yovitssa
    904

Sportske pišu da Real Sociedad želi Ivanušeca
    Neka ga uzmu, nemam nikaj protiv. I onda mi fino kupimo Vetlesena!
    A Čokaj bi po meni bio top kupnja. Jakić na steroidima! I još ako je fakat za 1.2 mil kako pišu, nema se kaj čekati.
  • Viola
    434
    Pa dobro, ovo nije podcjenjivanje naše lige.. Svi znamo da je naša liga u zadnje vrijeme jako pala u kvaliteti, zato mislim da će Tolić biti odlično pojačanje za nas...Ali radije sam pitao za Štefulja, jer priznajem da ga prije nisam pratio...
    Ali zanimljivo je da dolazi Štefulj, jer smo jako dobro pokriveni na LB..Imamo najbolji LB u ligi-Gregor Sikošek, prošle godine je bio odličan, ali ove godine mu je forma malo pala...Ugovor mu istječe na kraju sezone...Jer vidim da tražite LB, možda je on opcija za Dinamo, pa su se možda dogovorili i kompenzirali s Tolićem i Štefuljem...To bi mogla biti jedna od opcija, samo nagađam..
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.