• Efes Pilsen
    17.2k
    Tolic je igrac manje, nit presinga naprijed nit radi nazad, a jos manje je doprinjeo u izgradnji napada. Jedno veliko nista od njega, bas razocaravajuce. Ja sam ocekivao da ce preorat teren da dokaze da zasluzuje bit dio ovog Dinama.
    Daj Marinu sansu ili u nekoj kombinaciji Emreliju. Bilo bi previse dat mu jos minuta za ovo.
  • miro
    10.3k
    Špika i Baturina unutra, Menalo i Tolić van. Još da možemo stopere zamijenit...
  • SAS1987
    21k
    Jel to Lars bio povlacen kod gola Osijeka?
  • NitkoBitan
    40k
    Emrelija treba ubacit
  • Jaro
    13k
    je, ono obostrano povlacenje, jbg Beljo jaci...
  • Ali
    2.7k
    Ivanusec najbolji igrac danas, preorao cijeli teren.
    Kod prvog gola prvi napad kreirao, vratuo posjed uzao i ubacio za 1:0, pun ga teren.
    Misic nesto bolji danas defenzivno iako mora to bolje
    Tolic nije dosao na tekmu.

Ali trenerova pogreska u pripremu. Uvijek tako, kad povedemo u prvom. Kao da kazemo, ok sad jos malo ii demo doma. Evo protivniku lopta i onda umjesto da ih smlavimo, igramo neka duga ispucavanja i visimo u obrani, nezna se tko koga cuva... i najveceg mrtvaca smo u stanju vratit u zivot
  • SAS1987
    21k
    onda ok, nije so dobro vidjeli na snimki.
  • blue heart 72
    3.8k
    Mislim da je nakon ovih 45 minuta i posljednjem zagovorniku Tole jasno, zbog čega ga nema u nijednoj ozbiljnoj kombinaciji, ma tko god trener bio
  • Ali
    2.7k

Zagrijavali su se nakon gola, Drmic i Spikic
  • reziser
    8.3k
    Ulaze spikic i drmić
  • criticus
    9.6k
    Koliko će Mišić falit u sridu... Može li proć pod Dilavera nekako, da ga prošvercamo?
  • IstinaZaDinamo
    2.8k
    Onda moguce da igra opet sa Petkovicem i Drmicem, iako noje funkcioniralo ali idemo probat opet
  • criticus
    9.6k
    da, trebaju uć. Ali mora dat malo prostora svima. Nek se neko ozlijedi kroz sezonu moraš imat spremnog igrača, a ne ko Tolić danas. Totalno van utakmice.
  • Keyser Soze
    21.4k
    "Tolicu 100 metara sprinta mjere kalendarom"
    komentar sa fb :grin:
  • SAS1987
    21k
    Koliko će Mišić falit u sridu... Može li proć pod Dilavera nekako, da ga prošvercamo? — criticus

Proć će on pod Ljubicica :lol:

Tolic je igrac manje, nit presinga naprijed nit radi nazad, a jos manje je doprinjeo u izgradnji napada. Jedno veliko nista od njega, bas razocaravajuce. Ja sam ocekivao da ce preorat teren da dokaze da zasluzuje bit dio ovog Dinama. — Efes Pilsen

Meni izgleda ko da bojkotira tekmu.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.