• Efes Pilsen
    8.5k
    Tolic je igrac manje, nit presinga naprijed nit radi nazad, a jos manje je doprinjeo u izgradnji napada. Jedno veliko nista od njega, bas razocaravajuce. Ja sam ocekivao da ce preorat teren da dokaze da zasluzuje bit dio ovog Dinama.
    Daj Marinu sansu ili u nekoj kombinaciji Emreliju. Bilo bi previse dat mu jos minuta za ovo.
  • miro
    4.7k
    Špika i Baturina unutra, Menalo i Tolić van. Još da možemo stopere zamijenit...
  • SAS1987
    14.9k
    Jel to Lars bio povlacen kod gola Osijeka?
  • NitkoBitan
    18.6k
    Emrelija treba ubacit
  • Jaro
    7.6k
    je, ono obostrano povlacenje, jbg Beljo jaci...
  • Ali
    2.2k
    Ivanusec najbolji igrac danas, preorao cijeli teren.
    Kod prvog gola prvi napad kreirao, vratuo posjed uzao i ubacio za 1:0, pun ga teren.
    Misic nesto bolji danas defenzivno iako mora to bolje
    Tolic nije dosao na tekmu.

Ali trenerova pogreska u pripremu. Uvijek tako, kad povedemo u prvom. Kao da kazemo, ok sad jos malo ii demo doma. Evo protivniku lopta i onda umjesto da ih smlavimo, igramo neka duga ispucavanja i visimo u obrani, nezna se tko koga cuva... i najveceg mrtvaca smo u stanju vratit u zivot
  • SAS1987
    14.9k
    onda ok, nije so dobro vidjeli na snimki.
  • blue heart 72
    1.8k
    Mislim da je nakon ovih 45 minuta i posljednjem zagovorniku Tole jasno, zbog čega ga nema u nijednoj ozbiljnoj kombinaciji, ma tko god trener bio
  • Ali
    2.2k

Zagrijavali su se nakon gola, Drmic i Spikic
  • reziser
    6.9k
    Ulaze spikic i drmić
  • criticus
    2.5k
    Koliko će Mišić falit u sridu... Može li proć pod Dilavera nekako, da ga prošvercamo?
  • IstinaZaDinamo
    2.2k
    Onda moguce da igra opet sa Petkovicem i Drmicem, iako noje funkcioniralo ali idemo probat opet
  • criticus
    2.5k
    da, trebaju uć. Ali mora dat malo prostora svima. Nek se neko ozlijedi kroz sezonu moraš imat spremnog igrača, a ne ko Tolić danas. Totalno van utakmice.
  • Keyser Soze
    10.4k
    "Tolicu 100 metara sprinta mjere kalendarom"
    komentar sa fb :grin:
  • SAS1987
    14.9k
    Koliko će Mišić falit u sridu... Može li proć pod Dilavera nekako, da ga prošvercamo?criticus

Proć će on pod Ljubicica :lol:

Tolic je igrac manje, nit presinga naprijed nit radi nazad, a jos manje je doprinjeo u izgradnji napada. Jedno veliko nista od njega, bas razocaravajuce. Ja sam ocekivao da ce preorat teren da dokaze da zasluzuje bit dio ovog Dinama.Efes Pilsen

Meni izgleda ko da bojkotira tekmu.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.