• blackbully
    4.5k
    Jučerašnja posjećenost:

Köln - Fehérvár 44,000
    West Ham - Viborg 30,230
    FCSB - Viking 30,134
    Maccabi Tel-Aviv - Nice 26,871
    Djurgården - APOEL 19,122
    Young Boys - Anderlecht 18,363
    Fiorentina - Twente 16,674
    CSKA Sofia - Basel 15,364
    Villarreal - Hajduk Split 11,275
    AZ Alkmaar - Gil Vicente 11,211
    Universitatea Craiova - Hapoel Beer-Sheva 10,127
    Lech - Diddeleng 9,150
    Shkupi - Ballkani 8,430
    Slovácko - AIK 6,032
    Partizan - Hamrun 5,502
    Raków - Slavia Praha 5,500
    Zrinjski - Slovan Bratislava 5,100
    Molde - Wolfsberger AC 4,761
    RFS - Linfield 4,710
    Maribor - CFR Cluj 4,500
    Vaduz - Rapid Wien 3,497
    İstanbul Başakşehir - Antwerp 3,450

Očekivao sam puno više od Partizana, Rakowa, Lecha i Basaksehira.
  • NORTE
    12.2k
    Koji je to glup pristup Villarreala, poslat rezerve i onda na uzvrat moraju s jačom ekipom zaigrat umjesto da su sve riješili u prvoj tekmi s 5 razlike.

Očekivao sam puno više od Partizana, Rakowa, Lechablackbully
    Partizan je klub slučaj, Rakow ima mali stadiončić, a navijači Lecha koji je prvak Poljske brukaju i sebe i klub tom posjetom u playoffu, a u skupini će onda navalit na stadion, već viđeno.
  • Keyser Soze
    10.6k
    a navijači Lecha koji je prvak Poljske brukaju i sebe i klub tom posjetom u playoffu, a u skupini će onda navalit na stadion, već viđeno.NORTE

Znači isto kao mi
  • NORTE
    12.2k
    Znači isto kao minamodi grebza
    Ni blizu. Oni su prvaci samo triput u 20 godina, velika euforija, sad su proslavili i 100 godina kluba. Lani bojkotirali pa ekspresno prekinuli bojkot jer su rezultati kluba bili izvanredni.
    Igraju skupine Uefe svakih 8 godina valjda, nije to za usporedbu.
  • blackbully
    4.5k

Moja isprika za Rakow, sad googlao i stadion je kapaciteta 8000. Dosta čudno za Poljake, navikao sam da imaju one glomazne stadione.
  • NORTE
    12.2k
    Ni blizu. Oni su prvaci samo triput u 20 godina, velika euforija, sad su proslavili i 100 godina kluba. Lani bojkotirali pa ekspresno prekinuli bojkot jer su rezultati kluba bili izvanredni.
    Igraju skupine Uefe svakih 8 godina valjda, nije to za usporedbu.
    NORTE

Još bih nadodao i nemjerljivo bolji "komfor" Lechovog stadiona u odnosu na Maksimir.
    Sve tribine uz travnjak i natkrivene. Tamo se igrao Euro.

Općenito Poljska je zaluđena nogometom i navijačima, a Uefin playoff za ulazak u skupine je svuda ipak vrlo visoka razina za nogometne standarde.
  • Jaro
    7.7k
    dok su rezerve igrale trpali su, kad su usli prvotimci stali su...
  • Eduardo
    20.9k
    Kako tovari rade sažetke to je milina za gledati, posebice kad dobiju porciju kao sinoć :smile:

• Keyser Soze
    10.6k
    Od Villarealovih šansi stavili samo golove, a od svojih stavili i prilike i poluprilike :sweat:
  • NitkoBitan
    19.1k
    Postoje dobre sanse da Split gleda utakmice grupne faze Konferencijske lige... niti jedan stadion u BiH nema licencu 4. kategorije. Ukoliko Zrinjski prode dalje bilo bi najlogicnije da igraju na Poljudu (ukoliko nemaju opcija u BiH).
  • LovroZG
    1.3k
    Ne postoji ni promil šanse za to. Samo u slučaju rata klubovi igraju van svoje zemlje.
  • NitkoBitan
    19.1k
    Jesi siguran? Negdje sam procitao da nema nikakvih prepreka za igranje u inozemstvu, pa i kod nas Dinamovaca se spominjao Maribor za igranje europskih utakmica (u slucaju rusenja Maksimira).
  • Crusades1986
    13.4k
    Nemojte da vam Infinity deseti put objašnjava proceduru traženja alternativnog stadiona u svojoj zemlji u slučaju ne igranja na matičnom stadionu. Raspizdit ćete ga :sweat:
  • Infinity
    16.6k
    Spominju ljudi koji ne znaju, kako Maribor za nas, tako i sad Poljud za Zrinjski. Neki dan smo pola dana potrosili objasnjavajuci covjeku da NE MOZE.

U slucaju da u drzavi ne postoji niti jedan stadion kategorije 4, igrat ce se na stadionu koji je najblize toj kategoriji, a to je u slucaju BiH Bilino polje. Bilo koji klub iz BiH da izbori grupnu fazu natjecanja igrat ce ju u Zenici.

S obzirom da je ovo ipak treci razred nogometa, nije Liga prvaka, mislim da bi mozda moglo doci do nekog gledanja kroz prste. Mozda bi mogli igrati u Sarajevu, mada mislim da bi mostarci radije domacini bili u Zenici. U nekom ludom scenariju moglo bi se igrati u Sirokom koji ima trecu kategoriju, ali na knap. Bilino polje nije cak ni daleko od cetvrte. U KL UEFA nikome ne bi radila nikakav problem zbog igranja u Zenici.
  • Infinity
    16.6k
    Predvidio si :lol:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.