• blackbully
    4.5k

Gol Bilbije za Zrinjski.
  • Gelipter
    3.8k
    Tolika je uspavanka utakmica bila u drugom poluvremenu da su i reklame bile zanimljivije. Malo ajdug malo Zvijezdin crveni kečap. Ala simbolike. :lol:
  • seljak86
    2.7k
    Mađari bi to mogli zadržat doma, stvarno zanimljiv rezultat
  • Fićo1986
    1.1k
    Onog Borevkovića su najavili ko sa su potpisali Virgila Van Diyka....kakav propuh
  • pencilneck
    689
    Jel ovo netko naš radio prijenos na HRT-u? :cool:

• seljak86
    2.7k
    Možemo se zajebavat kao kome se gleda hajduk, ionako nas sramota ili kaj već, ALI.... sjeo sam pred telku da pogledam tekmu u miru i onda me ovako zajebavaju. Pa tko to tamo posao dobiva jebote
  • Stjepan
    479

Zrinjski nadigrao Slovana kroz čitavu utakmicu šteta što nije završilo sa 2 razlike za Zrinjski bit će teško u uzvratu sretno Zrinjskom
  • Olmic
    3.7k
    Strašno kakvu mašineriju Hajduk ima iza sebe. Vilareal ih je otpuhao s terena sa rezervnom, ponavljam rezervnom ekipom, ali ne, Hajduk ima šanse pišu svi..

Dinamo izgubio 1-0, ali ne, to je katastrofa, Dinamo užas ovo ono..

Da se bar može napravit ignore/mute za svaku vijest koja uključuje Hajduk, svijet bi bio ljepše mjesto
  • Jaro
    7.7k
    ne znam kaj te to ljuti. Hajduk ne u takvom sranju da i dalje slave poraze (khm khm). Za dinamo je svaki poraz los...
    Meni to dovoljno govori o stanju i statusu ta 2 kluba...
  • db-izbjeglica
    15.9k
    Na što bi to ličilo da oni upadnu u skupine nečega i izvuku malo jaču skupinu...koju moraju kombinirati sa HNL-om.

Pa jbt ljudi su u 2 poluvremena protiv dinama i villarreala primili 8 golova. Period od 75 minuta... Da je jučer Španjolcima trebalo, zabili bi još 4 u drugom poluvremenu.

Btw, villarreal je sad po njima top 10 momčad na svijetu... Ne, nije! Samo u španjolskoj postoje min 4 bolje momčadi.
  • Ludovic IX
    7.4k
    Ovo je jučer bila ekipa na razini osasune. I oni su od takvih mogli dobiti i 10 da je trebalo.
  • SAS1987
    15k
    Krznar sa Mariborom izvukao 0-0 kod kuce protiv Cluja. Neloš rezultat sa obzirom kako Maribor izgleda ove godine.
  • bbb medimurje
    3.3k
    kjko088iwxj72akd.jpg
    f9wdqpc34ppueaj5.jpg

Index trola na najjace :rofl:
  • Ludovic IX
    7.4k
    Što je tu trolanje? Pa livaja , meni se čini tempirana bomba. I ako zaredaju još sa lošim rezultatima, a on ne zabije, puknut će ko šibica i pokupiti neki glupi crveni. Pa pola vremena u zg i jučer samo širi ruke i ljuti se.

A da je litavac zajebo, pa je. Isto ko u zg. Nit su dobri sa 3 u liniji niti sa tim nigerijcm kao dm-om
  • Keyser Soze
    10.6k
    Livaja je vjerojatno frustriran kaj i sam zna da je Dinamo trenutno 2 klase iznad i još uz to neće ući u grupe.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.