• Bosna86
    12.9k
    Ajmo se kladiti da Olmo ostaje, Zoki se vratio da pokupi cash od Olma, sad ce to biti nemoguce
  • Mali dioničar
    20.3k

Mislav Galić ništa nije vidio ni znao ni u Agrokoru ni u Dinamu.
    Mladen Vedriš se citira za svako pitanje u Hrvatskoj, a i njemu je promaklo.
    Tipurić je bio dekan Ekonomskog fakulteta, ali mu financijska izvješća Dinama nisu bila jasna.
    itd...
    itd...
    itd...
    Creme de la creme.
  • LovroZG
    1.3k
    Neko je pito za brojke koje je Bosna izvuko...

Ak dobro shvaćam da je od transfera Jedvaja nestalo 2.5 + 1.5M € pokraden je 31.5 milijun €. na to se treba dodat milijun € duga za transfer Halilovića i 16M € fiktivnog kredita. Još se na to treba dodat 15M € iz prve optužnice i 2.2M € iz druge i dođe se do iznosa od skoro 65M €, od čega je dobar dio naplaćen, a ostatak je knjižen kao dug.
  • vjeko1701
    26.6k
    jbt, 65M eura, 65M...i to samo od stvari koje su se saznale, ne bi se bojao reći sa sigurnošću da je prava brojka onda preko 100M...
  • BluePhone67
    5.4k
    A procijenili su klub za privatizaciju na 210 milja ali KUNA :grimace:
  • Infinity
    21.2k
    Igraci vrijede 70 milja eura tako da ce morat vise da vrijedi. Ima caka u tome ako Dinamo nema 100% prava na igrace. Ako je Olmo 15 milja, a Dinamo ima 50% onda to vise nije 70 nego 62.5m.
  • El Capitan
    74
    Službeni Dinamo se odrekao svih potraživanja spram eventualnih kriminalnih radnji, da kažem paušalno.
  • Eduardo
    30k
    Igraci vrijede 70 milja eura tako da ce morat vise da vrijedi.Infinity

Mislim da i s ovim ima nekakva caka. Domaći igrači ne ulaze u vrijednost kluba ali ulaze oni za koje je Dinamo platio određenu odštetu. Ili tako nešto...
  • Infinity
    21.2k
    Ne. Procjenjuje se imovinska vrijednost kluba, te vrijednost igraca, kao i lova na racunu. Od svega se odbiju dugovi i to je to, vrijednost kluba. Netko tko kupi klub to znaci da je kupio i igrace, u njegovom su vlasnistvu.
  • Eduardo
    30k
    pročitao sam to bio, a i u Podcast Incubatoru je Juraj Čošić rekao da u samu vrijednost kluba ne ulazi vrijednost igrača. Sad, ako netko zna više slobodno nek napiše iako nije baš on topic.
  • Infinity
    21.2k
    Ja sam s druge strane citao da su igraci Dinama skoro pa jedina imovina koju Dinamo ima, te da ce cijena najvise ovisiti o tome. Nema Dinamo svoj stadion, kamp i slicno pa da time dize vrijednost. Igraci su imovina kluba i koliko sam ja citao oni ce biti najveci trosak, tj. njihova cijena ce najvise podici cijenu kluba.
  • The Undertaker
    9.9k
    Prema Zakonu o sportu, kod preoblikovanja (privatizacije) u vrijednost kluba NE ULAZI vrijednost igrača.
  • vjeko1701
    26.6k
    Čini mi se ko jebena šansa za tipičnu hr privatizaciju, kupi jeftino, prdaje sve kaj dobiš time i uzmi čistu lovu.
  • Mali dioničar
    20.3k
    Čini mi se ko jebena šansa za tipičnu hr privatizaciju, kupi jeftino, prdaje sve kaj dobiš time i uzmi čistu lovu.vjeko1701

Pa to znači da članovi mogu kupiti jeftino. To je problem?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.