• Mrvica
    4.1k
    Mislim da od tog transfera nema ništa, nije valjda toliko blesav otići u PL, kao što kaže Infinity to bi bio loš potez vezano za njegovu karijeru
  • Beowulf112
    396
    Gojak je sasvim solidan igrac..jest da nas je kostao protiv benfice..ono je trebao zabiti..ali ja bi njega ostavio..pa covjek je u torinu igrao..koji je bio sredina tablice u serie a..vrijedi ipak neki vrag..da nam se ozljedi samo ademi vec bi bili u kurcu..jer smo na toj poziciji tanki..tako da ja bi gojaka pustio
  • Mali dioničar
    17.8k
    Odlazak u PL za Gojaka bi bila tri koraka natrag. Bilo koji klub iz HNL-a mu je bolja opcija, a vjerujem da bi ga mnogi rado uzeli.Infinity

Tipujem na Goricu.
  • IstokKa96
    862
    Promasio je protiv Benfice, ali je zabio protiv Rosenborga dok smo visili kao lusteri i donio klubu plasman u LP tim golom.
    Zahvalan igrac, potreban Dinamu, jos jedan u nizu podcijenjenih...
  • db-izbjeglica
    17.9k
    meni je gojak isto ok, možda nije za udarnih 11, al igrač za rotaciju - svakako.
    mislim, budimo realni, bio bi starter u bilo kojoj drugoj momčadi HNL-a
  • marcio amoroso
    43.5k
    Totalno glup potez Dinama i Gojaka. Zrinjski i bih liga su smiješni.
  • db-izbjeglica
    17.9k
    halo ljudi, netko izjavio na forumu sa jasnom ogradom "navodno" i to se shvaća kao gotova stvar :lol:
  • Derek Trotter
    338
    Zar stvarno vjeruješ da će ići u Zrinjski? Dajte malo realnosti, neće s konja na magarca sigurno ići.
  • marcio amoroso
    43.5k

Neki govore da je gotovo.
  • Neki tip
    21.3k
    Ako se stvarno ispostavi da je tako, onda glupljeg karijernog poteza odavno nisam vidio.
  • marcio amoroso
    43.5k
    Ako se stvarno ispostavi da je tako, onda glupljeg karijernog poteza odavno nisam vidio.Neki tip sa Zapada

Slažem se.
  • Mališan
    1.9k
    U svakom hnl klubu izuzevši dinamo on bi bio najbolji veznjak i okosnica ekipe. Možda jedino u hajduku je krovinović bolji, sa selahijem je tu negdi u par deka. Od svih drugih veznjaka u ligi je apsolutno bolji.
  • Derek Trotter
    338
    Neka ljudi govore na na na...jesam iz BiH rodom ali ako to napravi onda ću s razlogom reći "glupi Bosanac" jer nemoguće je da on ne može naći neki klub tipa Torino ponovo u ligama petice a kamo li tek Nizozemska ili Belgija npr.
  • Taćini Serhio
    300
    Na Lužu da je netko postavio fosnu umjesto njegove noge prošli bi one ufurane portugalce, i kad se sjetim toga i onog volksdojčera deniza aytekina odmah mi slabo dođe... Gojak je OK ali nije za Dinamo, izblesiran je totalno otkako se vratio i mislim da je za njega najbolji potez da ide negdje gdje će odigrati sezonu u kontinuitetu... Ako je to Zrinjski ili nemam pojma tko nebitno je važno je da dečko igra.
  • Hamed Kone
    29
    S obzirom da je prošlo ljeto odbio Ferencvaroš i navodno Bragu , jer želi u ligu petice .. ovo sa Zrinjskim teško da pije vodu. Kako god , nadam se da ide. Niti jedan igrač nije imao toliko kredita kao on.. apsolutno nije za Dinamo.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.