• Klenx
    8k
    Možda dobijemo 20% Wernera
  • SAS1987
    17.9k
    Možda dobijemo 20% WerneraKlenx

Kakav je na beku?
  • Armagedon13
    959
    Žapera nema ni na klupi dvije utakmice.Možda je na sniženju ?
  • Zagi
    10.7k
    Kaj će nam , da čisti Gojaku kopačke?
  • Efes Pilsen
    11.8k
    S druge strane je i Gojak na ledu :rofl:
  • NORTE
    17.7k
    Je li Dion Beljo igrač za dinamo?
    Ne pratim baš utakmice, ali iz nekih poteza koje sam vidio čini mi se iznadprosječan nogometaš.
  • Zagi
    10.7k
    Ne bih rekao. Mislim da će Barišić nakraju biti dosta bolji igrač.
    Makar ima Beljo "ono nešto" .
  • Efes Pilsen
    11.8k
    Meni se cini upravo suprotno, barem trenutno. On je jednostavno precijenjen u ovom trenutku i to mu samo stavlja dodatan pritisak na leda. Solidna tehnika na tu visinu i odma 10 mil. eura. Kako da ne ili kako bi kolege s BBCa rekle how yes no.. Ne znam, nije me nicim odusevio, u ovom trenutku to nije igrac za Dinamo.
  • Salva
    2.8k
    Zabiti 15 golova u Istri nije mala stvar, ali da li je za Dinamo, trenutno nije. Ne možda zbog manjka kvalitete, već zato što pored Drmića i Petkovića nema šta tražiti.

Ali da ima kvalitetu, definitivno ima. Nek odradi ovu sezonu maksimalno dobro, 12-15 golova u bezidejnom Osijeku pored Miereza, Lovrića i ostalih pa tko zna, možda jednog dana i dođe do Dinama. U svakom slučaju zanimljiv igrač, profil napadaca kakav osobno obožavam.
  • og1986
    2.9k
    Gojak ostao u Zagrebu. Govore SN da na njega Čačić ne računa i da je blizu transfera.
  • Olmic
    5.1k

Navodno kod Jakira ako ovi osiguraju konferencijsku
  • Zagi
    10.7k
    Ne vidim tu gotovo nikakav interes za Dinamo. Valjda dogovor njegovog starog i našmrkanog...
  • Mr Anderson
    12.9k
    Što nije bila neka priča da bi Gojak trebao u Inter iz Miamija?
  • Neki tip
    21.3k
    Mislim da Gojak može puno bolje od Zrinjskog. I natjecateljski i platno i jako, jako bi me iznenadilo da tamo ode.

Zrinjski je meni drag klub i mislim da klincima poput Jankovića moze biti od pomoći u razvoju, ali Gojak je sasvim dovoljno prepoznatljiv igrač da zaista ne vjerujem u taj scenarij.
  • Infinity
    19k
    Odlazak u PL za Gojaka bi bila tri koraka natrag. Bilo koji klub iz HNL-a mu je bolja opcija, a vjerujem da bi ga mnogi rado uzeli.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.