• Blue 67
    216
    Film nisam ni pogledao, dosta je bilo vidit tko govori.
    Tesko preseravanje u svrhu peglanja situacije i "zbližavanja" s navijačima što nužno nije ni loše. Al evo im prijedloga za neki dugometražni dokumentarac s imenom
    DINAMO U RALJAMA MAFIJE.
  • IstinaZaDinamo
    2.2k
    Sto je tocno pogresno tu?
  • Imamo Dinamo
    4.2k
    Sere mi se od Vlatke u tom dokumentarcu
  • Captain America
    20.4k
    Meni je zanimljivo da nisu otišli na izlet u Međugorje po izjave ko prošle godine :joke:
  • IstinaZaDinamo
    2.2k

Pisao sam gelipteru, ali vidim da je editirao upis
  • Gelipter
    4.3k
    pa pogrešno je bilo svakako, ali lijepo da su u roku od 5 minuta ispravili. Utvaram si da su čitali Zonu iz kluba i moj upis. :cool:
    U svakom slučaju i mi i Istra smo stopostotni bili bodovi ažurirani ili ne.
  • IstinaZaDinamo
    2.2k
    @Gelipter nisam skuzio odmah jutros u cemu je greska jer sam citao sto si napisao i broj utakmica koje su postavili a ne i broj bodova, jbg rano je bilo
  • NORTE
    19.8k
    Derbi se igra, neće biti odgođen.
    Subota 13.8. u 21:05

S obzirom na datum vjerojatno neće biti puno ljudi na stadionu, kao i protiv Ludogorca.
  • Salva
    2.9k
    Ako prođemo Lugogorets bit će u najmanju ruku ljudi kao i na Superkupu. A i 13.08. je praktički zadnji udarni vikend sezone, mislim da će se dobar dio ljudi do tada vratiti u Zagreb, a neki možda i skrate godišnji pa dođu nazad u subotu umjesto na Gospu.

U svakom slučaju bolje tad nego recimo srijeda u listopadu u 17h po kiši i vjetru.
  • NitkoBitan
    31.5k
    Derbi se igra, neće biti odgođen.
    Subota 13.8. u 21:05
    NORTE

Izvor? Kaj ne ak tovari produ da igraju taj tjedan u cetvrtak. Ukoliko mi prodemo igramo 16/17.8, mogao bi Dinamo trazit odgodu.
  • NORTE
    19.8k
    Izvor?NitkoBitan
    Ja.
    Još najbolje da ti treba izvor "novinara" koji često samo naklapaju, pišu gluposti ili laži.
    Derbi su novinari odgodili već pet puta, a on je sad dobio i službeni termin i ništa se ne priječi njegovom odigravanju.

Jedino ga još klubovi mogu odgoditi ako im se prohtije odmarati za neko novo sramoćenje po Europi.
  • NitkoBitan
    31.5k
    Jedino ga još klubovi mogu odgoditi ako im se prohtije odmarati za neko novo sramoćenje po Europi.NORTE

Dovoljno si rekao.
  • pencilneck
    962
    Ako Hajduk prođe u playoff, milijardu posto će tražiti odgodu derbija. Prevažna im je ta utakmica za rasplet HNL-a da bi se kockali.

A mi bi nakon toga mogli tražiti odgodu Osijeka koji nam ulazi točno između 2 utakmice playoffa.
  • Jaro
    10.7k
    ja nase nis ne bih odgadjao. Pogotovo Osijek, koji je totalno u banani trenutno... a tovari ak odgode i derbi, to su 3 tekme za ugurat kasnije.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet