nije isto biti u 3. ili 4. potu kod zdrijeba skupina LP — Jurki
❌Utakmica 4. kola #HNL između Hajduka i Gorice je odgođena ❌
Josip Brezni: "Odlukom UEFA-e, uzvratna utakmica 3. kola kvalifikacija za UEFA Konferencijsku Ligu između Vitorije i Hajduka odigrat će se 10. kolovoza umjesto 11. kolovoza. S obzirom da je prva utakmica na rasporedu u redovitom terminu, u četvrtak 4. kolovoza u 21 sat, igranje prvenstvene utakmice Hajduk - Gorica u planiranom terminu (7. kolovoza), dovelo bi momčad Hajduka u situaciju da nemaju optimalne uvjete za pripremu i odigravanje UEFA utakmice na gostovanju u Portugalu, te smatram opravdanim da se utakmica Hajduk - Gorica odgodi po službenoj dužnosti i tako momčadi Hajduka omogući kvalitetnija priprema za ostvarenje pozitivnog rezultata u kvalifikacijama za UEFA Konferencijsku Ligu!"
Nema šanse da je bilo tko od nas bio za dolazak Čačića na klupu, ali koliko god to mi željeli nije realno očekivati otkaz nakon 10 utakmica bez poraza. Ja sam samo o tom pričao. — marcio amoroso
odgodio — Carrasco
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.