• Carrasco
    6.3k
    Brekalo od prve minute za Varaždin protiv Belupa.
  • Mali dioničar
    17.9k
    A jos mi je jadnije od svega nekonzistentnost pojedinih ljudi:Ali

Bjelica priča iz perspektive trenera nogometnog kluba.

Smatraš li da je prikladno obraćanje Črnka s obzirom na to da je i član IO HNS-a?

Da li veći pritisak na suca ako ga komentira član IO Saveza ili trener jednog kluba?

Da ne velim kako smo se uopće doveli u situaciju da predsjednici klubova sjede na takvim pozicijama u Savezu.
  • Ali
    2.7k

Pa nije Crnko sazvao novinare prije prvenstva i opominjao suce da ce zvati Marica.
    Crnko je koliko znam izabran prema pravilniku na svoju funkciju u savezu. A covjek je uzivo gledao kako sudac dvojbene odluke mijenja na poziv u slusalicu i to je rekao da nije dobro.
    Jeli mislite da je to dobro?
    Ja se tu slazem sa Crnkom... a Bjelko je sinoc rekao da nece komentirati sudjene, pa se ujutro predomislio...

Bjelica je krenuo sa svojim uobicajenim pritiskom kroz konferencije, a i na terenu (usput djelatnik nemoze vrsiti pritisak jer nije uz aut liniju) i sad je sam upao u klopku.
    Da je sutio o Maricu i sucima prije utakmice, imao bi jocker za poslije tekme... ovako je napravio isto sto i Luksa a kao obojica se bore i zalazu za pravdu...
  • The Undertaker
    8.6k
    Svako komentiranje suđenja od strane dužnosnika HNSa i uprava klubova bi najstrože kažnjavao. Neka pričaju gdje treba.
  • db-izbjeglica
    18.1k
    Brekalo od prve minute za Varaždin protiv Belupa.Carrasco

Po ovome što prikazuje za sad, bolji od svega što dinamo trenutno ima na toj poziciji.
  • Zagi
    11.3k
    Obrana mu je prošle sezone bila tragična. Prema naprijed je odličan.
  • Keyser Soze
    15.7k
    Oliver Zelenika podsjeća zašto je bio 3. golman Hrvatske u Brazilu :rofl:
  • Carrasco
    6.3k
    Crnac će biti zvijer...
  • Infinity
    19.4k
    Po ovome što prikazuje za sad, bolji od svega što dinamo trenutno ima na toj poziciji.db-izbjeglica

Sest i pol utakmica je do kraja prijelaznog roka. Ne gledam ga, al ako se Pero ne popravi, a mi ne kupimo nikog drugog, ovaj ima vremena da pokaze znanje i da ga vratimo. Naravno, ne znam kakva je klauzula i da li ga mozemo povuci odmah.

I ako je dobar prema naprijed, a los nazad, nista od njega. Nama treba bek koji je dobar u defanzivi, zbog utakmica u Europi i domacih derbija. Ovo ostalo mogu i ja igrati na toj poziciji.
  • Carrasco
    6.3k
    Sad će netko reći da sam lud, ali odmah pokušati kupiti Crnca i ostaviti ga na posudbi. Greške što prije treba ispravljat...
  • marcio amoroso
    45k
    Jel moguće da momčadi i dalje nemaju imena na dresovima? Presmiješno!!
  • NB86
    17.1k
    Ne znam jel ovaj zekicev slaven ok, ili je varazdin los pa belupo izgleda dobro
  • Carrasco
    6.3k
    Klasični Zelenika. Obrani nemoguće pa primi neki bezvezni gol sa 25m.
  • Zagi
    11.3k
    Baš za igrače poput Crnca treba ubaciti te buyback opcije. Baš sam bio konsterniran kad ga se dalo besplatno (ili nije htio potpisati serniorski ugovor, kajgod).
  • marcio amoroso
    45k
    Sad će netko reći da sam lud, ali odmah pokušati kupiti Crnca i ostaviti ga na posudbi. Greške što prije treba ispravljat...Carrasco

Nakon 45 minuta nogometa protiv najslabije momčadi u ligi? Btw u tih 45 nije zabio ili asistirao.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet