• Klenx
    12.2k
    Žao mi je kao psu što nemamo boljeg trenera, ranga Bjelice.
    Ova ekipa bi se tukla za prolaz u grupi LP.
  • Navijač Dinama
    13k
    Valjda je kriticarima theophila jasno.. da je civjek bezgrešan ne bi igro kod mas nego u Realu il Barci, ovako neka nam ga njega i takvih poput njega, za mene jedan od boljih stranaca i najboljih stopera u skorijoj povijesti.

Bravo Theo
  • Mrvica
    4.3k
    KTC kad sj**e šefa i stanicu onda se iskupi na kraju :rofl:
    Drmiću želim sve najbolje i da nastavi zabijat, kako je počeo svaka čast! Bočkaj? Izgleda mi kao prevara teška, mislim da je vrijeme za izlazna vrata jer se već pun klinac prilagođava.. A mali Ljubičić me stvarno iznenađuje i pokazuje se kao vrhunsko pojačanje, samo da ga ne ureknem.

Počupao sam si kosu do kraja utakmice, ali srećom Menalo se nađe u pravo vrijeme na pravom mjestu
  • Ludovic IX
    12.8k
    Theo poslje greške, odličan kao obično. Ademi zakazao malo. Veze nije bilo. Čudno ali Petko nije baš zračne duele dobivao kod ispucavanja a par puta samo trebalo prebaciti loptu za 1 na 1 prema golu

Reklo bi se da uz bočkaja, Ademi i Šutalo nisu baš na razini bili.
  • Nousername
    839
    Cacic ima 6 tekmi i 6 pobjeda i opet neki nadu razlog za pljuvanje.
  • xyz
    840

Kojih 6 pobjeda? S Hajdukom u superkupu i Lokomotivom prošle sezone je bilo neriješeno. Čačić je uvjerljivo najlošija karika ekipe. Lošiji čak i od lijevih bekova.
  • Ludovic IX
    12.8k
    Remi protiv lokosa
  • miro
    10.1k
    treba ipak dečkima, uključujući Peru, dat priliku da uđu u formu, pa im sudit u 9. mjesecu....ajde, bolji start nego prošle godine
  • Mrvica
    4.3k
    Svakako je odradio bolji posao nego tratinčica Kopić, onaj čovjek mi je čupao živce čak i gledajući ga na konferencijama, a utakmica da ne govorim
  • MM17
    349
    Zna se za kada Dinamo tempira formu, start je sezone, dvije utakmice dvije pobjede, ja zadovoljan.
    Kao što kolega Miro kaže, suditi ćemo u rujnu.
  • Fanboy
    3.1k
    Čačić priznao da je Lokomotiva dominirala u vezi 2pol i da su se šanse slabo stvarale..Ajde vjerujem da će doći do rješenja.
  • Ludovic IX
    12.8k
    S obzirom na početak prošle sezone , ovo je veliki napredak. Lani 0-2, ove godine 0-2 pretvorili u 3-2
  • matek
    48
    Kad se krene sa krivom postavom i moraš raditi ranu izmjenu da bi ispravio grešku, dogodi se da u drugom poluvremenu nemožeš promijeniti igrače koji su pali jer nemaš više toliko izmjena. (Ademi,Ivanušec,Oršić,Špikić..)
    Ljubičić odličan s obzirom na neprirodnu poziciju, ali na momente previše u sredini.
    Drmiću treba zabraniti izlazak iz protivničkog šesnaesterca.
    Mislim da Ristovski nije trebao van.
    Moje mišljenje…
  • BBB Sibenik
    6.7k
    Sibenik, Zadar, Dubrovnik, Pula
  • marcio amoroso
    54.3k
    Mislim da Ristovski nije trebao van. — matek

Ozlijedio se, na njemu je Marić zaradio crveni.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.