• Papastrumf
    12.8k

Ne moze biti 2548 kad je klub jos u petak objavio da je prodano 3200.
  • Stjepan
    479
    Iz kluba su rekli u subotu na dan utakmice sa hajduk da je prodano 3200 godišnjih a na dan utakmice sa Hajduk je po mojoj računici prodato 850 godišnjih to bi značilo 4050 to je po mojoj računici
  • trender
    169
    Uz dužno poštovanje svima, jedino sam u @deda statistiku siguran:grin:
  • Ludovic IX
    7.4k
    Jedan sektor zapad naknadno još dodan tak da je 78xx godišnjih u ponudi bilo
  • Ludovic IX
    7.4k
    +lože i "prijatelji kluba"
  • deda
    33.7k
    Brojač u ponoć je na 4.629 da možemo pratiti prodaju u srijedu.
  • Salva
    2.5k
    Kao mozda najrelevantnijem izvoru informacija, koliko je po tebi prodano godišnjih? Vidim da se barata s raznim brojkama, a jedino je sigurno onih 3200 koji su potvrdili iz kluba na dan derbija.
  • deda
    33.7k
    Da to je neka zadnja relevantna brojka. Nakon toga se sve pogubilo u prodaji pojedinačnih, a nikakva nova brojka iz kluba nije izišla nakon te. Možemo samo nagađati dok ne objave neku novu brojku. Znam da je u ponedjeljak i utorak prodano cca. 70 komada.
  • Ludovic IX
    7.4k
    dinamo bi trebao uz godišnju pokloniti neku prigodnu majicu samo za vlasnike godišnjih.. koja se ne može nabaviti na drugi način.
  • BBB Mataa998
    1.9k

I poklon paket osnovnih namirnica za kucanstvo,i poklon bon od 200kn u Zari
  • Ludovic IX
    7.4k
    malo infantilan post.. ja sam išao u smjeru da vlasnici godišnje imaju dodatan motiv jer nitko osim njih ne može imat tu majicu koja može bit simbol odanosti i ljubavi prema klubu
  • plavi67
    922

slažem se, budući da treba nekako ljude kod nas i privuć, to je jedna od dobrih ideja svakako
  • BBB Mataa998
    1.9k
    Ako nekom nisu dovoljni uspjesi kluba zadnjih godina,svjetske ekipe sto dolaze na Maksimir,a majica bi nekog privukla onda uz duzno postovanje takav nije potreban na tribini a i ne moze se zvati navijacem Dinama…
  • Ludovic IX
    7.4k
    opet moram ponoviti jer ne čitaš sa razumjevanjem - majica je simbol odanosti, kad ju nosiš vani, svima kažeš da si ponosni vlasnik godišnje za dinamo
  • deda
    33.7k
    Mataa, ti dva puta za redom uopće ne kužiš o čemu Ludovic piše.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.