• Nino Bule
    14k
    Zna netko sta se događa danas s godisnjim, koliko je prodano koliko je jos ostalo
  • deda
    33.7k
    Danas je prodaja mizerna. Svega 15 ulaznica od 11 sati.
  • NitkoBitan
    18.6k
    Danas je prodaja mizerna.deda

Tako ce realno biti svaki dan izuzev perioda oko europskih kvalifikacija, domacih derbija nema do sredine kolovoza a do tada ce prodaja godisnjih biti gotova.
  • Fanboy
    2.7k

Deda jel imaš neku statistiku po godinama, kad je bilo najmanje prodanih godišnjih, a kada najviše?
  • Nino Bule
    14k

Dakle onda je ova brojka od 2200 preostalih tocna ? To bi znacilo 5300 prodanih, nekako mi to zvuci previse
  • deda
    33.7k
    Ne znam dečki. Znam da je prodano 7.500 one zadmje sezone 2019/2020. i 6.100 godinu prije.
  • criticus
    2.5k
    Bitnije je da ljudi s godišnjima dolaze na utakmice od toga koliko je prodano. Ekipa koje će uzimati prije playoffa za LP će ionako to uzet samo za Europu, oni neće na Istru i Varaždin da ih puškom tjeraš.
  • NitkoBitan
    18.6k
    Najvece zrtve nefunkcionalnog istoka su definitivno istocnjaci koji realno vise preferiraju zapad nego sjever i samim time za godisnju trebaju izdvojiti povecu svotu novca koju nisu naviknuti izdvajat. Zatim su zrtve zapadnjaci koji istu uslugu placaju vise neg bi inace placali jer je za tu tribinu povecana potraznja. Da je istok u funkciji godisnja za zapad bi bila definitivno jeftinija barem 20-30%. Mi sjevernjaci smo prosli liso jer placamo realnu cijenu (cak bih i rekao nesto jeftiniju od realne) i godisnju si isplatimo samo dolascima na pretkola i utakmice grupne faze, sve ostalo je bonus.
  • KlasicZg
    557
    Kad je zadnji dan prodaje godisnjih?
  • deda
    33.7k
    Obično pred playoff za grupe u Europi.
  • deda
    33.7k
    Od jučer 11 do danas 11 sati prodano samo 22 ulaznice. A danas od 11 do evo 13.06 već 26 ulaznica. :strong:
  • reziser
    6.9k
    Kad je zadnji dan prodaje godisnjihKlasicZg

uzmeš odmah i nemaš problema :wink:
  • NitkoBitan
    18.6k
    Azurirao se broj dostupnih godisnjih ulaznica, sada iznosi 4667. Znaci koliko ih je prodano?
  • Keyser Soze
    10.4k
    Ako se ne varam, krenulo se sa 7215, to znači da je prodano "samo" 2548?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.