• Beowulf112
    368
    Orsic klupa danas..jel to najava odlaska?nadam se da sam u krivu i da ce zaigrati danas
  • Captain America
    19.4k
    Odigro je od pripremnih sam s Trnavom i tu nije napravio ništa, a Špika ko najveći dobitak priprema pretendira na tu poziciju. Tu je i klasično Oršino kasnije lovljenje forme preko ljeta.
  • LovroZG
    1.3k
    Piše Romano da je Lazio kupio golmana Granade. :ok:
  • miro
    5.3k
    Ojeda gol i asistencija u pobjedi protiv River Plate u gostima, a vidim da im je i kapetan.
  • og1986
    2.9k
    Ojeda nam je ko cura iz srednje koju nisi jebo, al si mogao pa sada tu i tamo vidiš kaj radi u životu.
  • Eduardo
    22.2k
    Ojeda je završena priča. Njegovi agenti danas se sastaju s predstavnicima Botafoga.
  • Eduardo
    22.2k
    Čabraja bi mogao u Slask na posudbu.
  • serbus
    4.5k
    A čini se da se Mitrović ozljedio za Rijeku, dobro da ga nismo doveli dečko baš ima peh da se stalno lomi.
  • Dautbegović1
    92
    Baš me zanima kako će to završiti.Igrač će se dogovoriti,ali Gody traži min.7M
    a ovi nude 5M.Kako Martin igra rast će to još
  • Orc123
    10.1k
    Nije mi jasno kako Djuraseka ne mozemo peodati nekome? Pa on je sasvim solidan igrac i na jemu bi se moglo sigurno zaradiri oko 1mil eura ili nesto malo manje
  • miro
    5.3k
    Đurasek bi npr. tovarima sjeo ko budali šamar
  • Mališan
    1.9k
    Ili Šibeniku s Čurićem i Rakom, Istri također. U svim tim klubovima donjeg dijela hnla s punom minutažom bio bi prva violina ekipe
  • marcio amoroso
    39.2k
    Đurasek je svakom klubu u ligi osim Dinamu i Osijeku pojačanje. Osijek tu ima dovoljno igrača, a Dinamo i previše. Takve igrače se treba koristiti u dovođenju igrača. Daš Đuraseka i milijun manje za Ljubičića.
  • NB86
    15.6k
    Cabraja u hibernian bez odstete, dinamu bi pripalo 40% sljedeceg transfera ako se proda
  • deda
    34.6k
    Prava liga za njega. Trči, nabi, centriraj, mozak i znanje s loptom nebitno.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.

More Discussions