• Stjepan
    479
    Jurić na posudbu u Goricu
  • NB86
    16.9k
    To onda znaci da andric ostaje
  • xyz
    840
    Ja bih Andrića zadržao do kraja kvalifikacija, a onda pustio. Petko, Drmić i Emreli su sasvim dovoljni da imamo i kvalitetu i širinu.
  • NB86
    16.9k
    Sta ako se ozljedi jedan a igras srijeda nedjelja ritam do pocetka 11., veliki je to rizik
  • marcio amoroso
    43.1k
    Malo mi je ovo nelogičan potez jer Andriću ugovor ističe sljedeće godine i zadnja je prilika da se zaradi. Prelazni rok još dugo traje i moguće je da dođe ponuda za njega.

Što se tiče Jurića ima super priliku u sređenom klubu da dokaže da ima mjesta u Dinamu. Sve ispod 15 golova je malo.
  • Salva
    2.8k
    Teško, u HNL-u ako premaši dvoznamenkastu brojku bilo bi dobro. 15+ bi stvarno po meni bilo iznenadenje.
  • marcio amoroso
    43.1k

Kule je prošlu sezonu iako je dosta vremena bio iza Dabre zabio 10 u HNL-u za Lokose i nije zavrijedio povratak. Zato mislim da Jurić mora zabiti 15 ako hoće igrati u Dinamu. Hoće li uspjeti je drugi par rukava. I ja bi se što kažeš pozitivno iznenadio da uspije.
  • nkdz1945
    55

Slažem se. Evo kad ste se već dotaknuli Andrića on je prije dolaska u Dinamo zabio 10 golova + 2 asistencije u prvoj polovici sezone 18/19 za Zaprešić. Da je ostao u Zaprešiću s tom minutažom i formom vjerojatno bi imao oko 20 golova na kraju sezone.
  • Captain America
    20.4k
    Jurić je u Šibeniku imao 11 golova (s 1 penalom), za očekivat je da može doć u Gorici do 15 (još ako Kalik ode, lako moguće da će izvodit penale).
  • Beowulf112
    390
    Juric je propali slucaj.Dobro je da vrijedio 1 milju "samo"...ali eto nemozemo uvijek ni pogodit da pojacanjem
  • Jaro
    10.5k
    Ma Andric je super treca/cetvrta opcija naprijed i bas je logicno da ostaje. Price o "zadnjem trenu da se nesto zaradi" su za ove u knjigovodstvu...
  • Olmic
    5k
    "Lyon se dogovorio s Ajaxom oko Nicolasa Tagliafica, 4 milijuna eura odštete, ali argentinski lijevi bek pregovara s nekoliko klubova I nije još rekao “Da” lavovima, piše L'Equipe."

A Bočkaj koštao 3...
  • Zagi
    10.6k
    Nema šanse da bi on nama došao.
    Niti najmanje.
  • Nousername
    801
    Ne znam na koju foru oni njega uzimaju za samo 4 mil.Jedan od boljih bekova na svijetu barem po meni.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.