• Bosna86
    12.6k
    Boom Boom… Valentina Miletić u UPU… Done deal
  • marcio amoroso
    47.6k
    Priča o Andriću i Clermontu se opet aktualizirala. Spominje se odšteta od milijun eura.
  • Mr Anderson
    15.7k
    Prodaja Andrića za milju eura bi bio jako dobar posao u ovoj situaciji.
  • BBB Sibenik
    6.2k
    Triba pametno gledat koga se rjesit, sezona je jako duga. Širok kadar nas je izvuka prošlu. Milja možda je dobar posao za Andrića, al prodaješ Andrića, posudujes Jurica, Emreli ti otpadne ka sad za superkup, ostaneš na dva napadača.
  • Stjepan
    479
    Još Gojaka nekom prodat i to je to
  • Mr Anderson
    15.7k

Ako se stvarno Andrić proda, možda zadrže Jurića. Ili možda mogu Kulena povući ko prošle godine Jurića nakon što je Gavran prodan.
  • Armagedon13
    959
    Do 01.09. ima vremena,bit će tu još svega
  • Gelipter
    4.4k
    Mišljenja sam da nam Andrić u rotaciji kao treći napadač stvarno još može biti od koristi. Čop je otišao, pretpostavimo i da Jurić ide. Sjetimo se samo prošle godine koliko smo imali ozljeda, padova u formi određenih igrača, igramo na tri kolosijeka. Andrić sigurno u ovom Dinamu nije prva, a ni druga opcija dolaskom Drmića, ali kakav bio da bio, uvijek daje sto posto od sebe, ima srce i zna se probuditi i uvaljati neki neobičan gol često u presudnim trenucima. Mislim da manje dobivamo njegovim transferom trenutno, nego kaj može donijeti momčadi.
  • Stjepan
    479
    Sad za Jurića pišu da bi mogao u Rijeku na posudbu a ne u Goricu
  • deda
    42.1k
    Mislim da još nismo spomenuli interes Mallorce za Marka Tolića ovdje na forumu.
  • Beowulf112
    422

Iskreno to me nebi cudilo da nasi prodaju.Nisam za to.Marko je istinski dinamovac i dobar igrac.Neigra koliko zasluzuje ali nasi ga gledaju kao rotaciju i nekako sam siguran da bi ga dali za 2-3 miliona eura.
  • Eduardo
    27.6k
    Po Twitteru se piše o nekom mladom Brazilcu (Caio Eduardo) koji je odbio produžiti ugovor s Vascom i dolazi kod nas. Ima 19 godina, veznjak. Već je odradio i oproštajnu zabavu.

U agenciji je kod Andya Bare tako da ima smisla.

Vasco će navodno odštetu tražiti sudskim putem.

66oddsnsz6yjep3y.jpg
  • Mlađi referent
    14.9k
    Kad mu je Neymar došao na oproštajku, mora da je španerčina :fire:
  • maddaddam
    2.9k
    Gdje su ovo slavili? U Blue Oysteru?!
  • Armagedon13
    959
    Brazilac ide u Lokomotivu
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.