To je doslovno sve od papuča, tenisica, čarapa, podmajica, trening majica, ručnika, jakni, šuškavaca, torbi, ruksaka, lopti, trenirka, duksi... — db-izbjeglica
lopti — db-izbjeglica
Proizvodi — Mali dioničar
Takav je kataloški uzorak, dvobojni. Doduše, možda su mogli tražiti da i taj dio bude iste plave boje, no dinamo je u povijesti često imao dosta bijele boje na dresu i zapravo je dobrodošla.Bijelo ispod rukava je bespotrebno — Draž
Meni čak skroz nepotrebno, čak i preseravanje.Marketing bi mogao bit bolji. Čak Hajduk snima video spotove za nove dresove. — nkdz1945
I zaradit cemo vise i izgledat cemo bolje i navijaci ce biti sretniji. — Bosskovitz
Sori, to je loše za brend. Marketing je moj fah, u to se razumijem. Daj mi da budem zadužen za marketing i daj mi Macron, prodat cemo 50% vise dresova prve sezone. — Bosskovitz
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.