• Nino Bule
    14k

2000 ulaznica za superkup je sasvim solidna brojka, pogotovo kad uzmes u obzir da dosta "indijanaca" vjerovatno ne zeli ici odma na prvi derbi u zg nakon onog sranja
  • dzg717
    1.1k
    nisi shvatio kontekst Al nije ni bitno
  • deda
    33.7k
    Piše da su sve kupili, bar Ivkica tak veli.
  • Nousername
    703
    Bas me zanima kak ce sutra izgledat prvih 11 pogotovo kak ce ukombinirat Petka i Drmica u prvoj postavi
  • Zagabria
    253
    Ja sam ostao bez dedinih kolača. :sad:
  • Nino Bule
    14k

Nece ih ukombinirat, njih dva ce igrat skupa pritiv gorice, varazdina i takvih.
  • Stjepan
    479
    Livaković-Štefulj-Lauritsen-Theophil-Ristovski-Ademi-Mišić-Ivanušec-Oršić-Špikić-Petković
  • Neki tip
    21.3k
    Livaković-Štefulj-Lauritsen-Theophil-Ristovski-Ademi-Mišić-Ivanušec-Oršić-Špikić-PetkovićStjepan

Jako teško, kladio bih se na Ljubičića na lijevom boku u Superkupu. Probao ga je tamo i ovaj je u principu dobro odigrao (nešto malo sam i gledao, ali već par igrača je to napomenulo u intervjuima kad su ih pitali za pojačanja, kao i sam Čačić..).

Ne očekujem da će Ljubičić imati sudbinu Franjića u Dinamu, ali dok se Bočkaj ne spremi kak spada, u jačim tekmama to će pokrivati Ljubičić.. tako se barem meni čini iz dosadašnjih najava i izjava.
  • NitkoBitan
    18.6k
    Kaj je ovo da nema komentiranja vremena? Cudo... Zar vam ne smeta kisa u srpnju ili ste vidjeli da je nece biti? Ja cu samo reci da ce biti ugodnih 20tak stupnjeva :smile:
  • deda
    33.7k
    Volimo kišu u srpnju, ona u studenom nam je malo manje draga. :lol:

Inače, vidim da karte danas idu poprilično sporije, kapajući.
  • bbb medimurje
    3.3k
    di je to klub objavil?
  • Neki tip
    21.3k
    alxz35q8c2ff4g73.jpg

Izvor: Index
  • Neki tip
    21.3k
    Inače, vidim da karte danas idu poprilično sporije, kapajući.deda

Logično, jer puno ljudi iz misterioznog nam razloga ne kupuju online, već idu na karatanu. A kiša pada zadnja 2 dana.. (eto, da dodamo malo vremena :))

Oni koji su ionako zicer na tribinama u tekmama s Hajdukom su kupili prvi dan. Oni koji su zicer za sve tekme su već kupili godišnje.

Sutra će par tisuća ljudi kupiti ulaznicu, 100% sam siguran u to. Bit će lijep dan i ljudi će se ipak odlučiti na kupovinu.. Mislim da se već i danas popodne (poslije posla) može očekivati pojačan promet.
  • og1986
    2.9k
    Mi ovdje mislili da smo kupovali veznog igrača, a oni uzeli beka.
  • maddaddam
    2.9k
    Zato se spominjao Žaper! Još jedan veznjak, pa da se može rotirati na beku sa drugim veznjakom Ljubičićem dok bekovi skidaju kg ili traže formu koju nikad nisu imali.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.