• reziser
    6.9k
    vodim ženu pa ću morat bit civiliziranplavi67

vodio sam ja svoju na zadnju protiv Hajduka pa je upoznala moju ne bas civiliziranu stranu haahahah
    pogotovo kod pjesme ajmo bijeli ale,,,hahahaha
  • deda
    33.7k
    Haha, moja zato i neće ići sa mnom na utakmicu. Veli, ako si takav doma, kakav si tek na stadionu. Neću ići da me ne sramotiš. :rofl:
  • plavi67
    922
    reziser i deda hahahaha
  • reziser
    6.9k
    pita moja zena mene poslije....vicete to..jel..Pušite XXXX ....pa pitam..kaj ste vi pederi kad hocete da vam puše? :nerd:
    no nebum spamal, dost od mene za danas :roll:

čekamo sutra, i nadamo se laganoj pobjedi :strong:
  • Mali Zeus
    14.1k
    Ja kad gledam doma se obično nekontrolirano derem pa mi je to obično argument da bolje da idem pogledati uživo, a ne da budem doma i sve ih teroriziram. :grin:
  • Mladen
    24
    Tko kupi ulaznicu s otisnutim brojem sjedala treba imati mogućnost sjesti na to sjedalo. A ne da kupiš kartu, možda doma na grafici stadiona istražiš gdje ćeš ti i klinci sjediti, a onda dođeš na tribinu i lik, možda i sa svojom djecom, sjedi na tvom mjestu.
    Ako za neke tribine ili utakmice nije bitno gdje tko sjedi onda na te ulaznice ne treba tiskati brojeve, već samo oznaku tribine, sektora ili ulaza. Pa tko dođe prije bira mjesto.
    Sve drugo je nelogično i dovodi do natezanja oko sjedala između onih kojima sjedalo pripada i onih koji su došli prije, često i pred njihovom djecom. Neugodna situacija za uključene, ali i za sve oko njih.
    Brojevi sjedala služe tome da ne bi bilo problema, ali ima navijača koji samo gledaju gdje se bolje uvaliti.
    Jebe im se za red i kak time utječu na druge koji bi htjeli uživati u tekmi.
    Često na naše utakmice dođu i strani turisti iz uljuđenih zemalja, kaj moramo baš pokazati koliko smo (balkanska) selendra?
    Tko ne uspije naći karte sa susjednim sjedalima, tu tekmu nek s klincima gleda na TV, a ne da otme mjesta onome tko je kupio karte ranije i zato dobio susjedna sjedala.
    Iskreno, to me je uvijek jako smetalo na tekmama, imao sam dojam da tak valjda izgleda i zauzimanje mjesta nedjeljom na sajmu na Jakuševcu, sa sličnim ozračjem i spikom.
    I, mislim si, ako nam se ostvari novi stadion, kaj će i onda bit takav nered. Kaj zajebavaš, kaj ima veze, pa sedi si nekam...
    I mi se čudimo slaboj posjeti i zakaj ne dolaze obitelji na tekme...e ljudi moji! Nisu Mamić, stanje stadiona jedini razlozi.
  • Neki tip
    21.3k
    Godišnje ulaznice su sasvim deseta stvar!db-izbjeglica

Pa napisao sam u ostatku posta... Ako imaš više od trećine tribine s godišnjim ulaznicama, onda je logično da i mnogi među "ostalima" inzistiraju na svojim mjestima. Ako 2500 ljudi vele "gle, za cijelu godinu sam platio to mjesto, jel vidiš moje ime tu", onda je za očekivati da ti ljudi koji su "podignuti s tuđeg mjesta" reagiraju tako da pogledaju što im piše na ulaznici i sjednu tamo gdje piše, a ne čekaju tko će ih idući dignuti. :)

Ukratko, na zapadu se u ogromnom broju slučajeva, kada se tribina puni, sjeda na svoje mjesto. Kad je na tribini tisuću ljudi, onda je tako ionako svejedno gdje ćeš.
  • Carrasco
    4.2k
    Službeno je prodano 8050 jednokratnih ulaznica bez tovara i 3200 godišnjih.
  • deda
    33.7k
    Sad vidim da je to klub objavio. Još jedna šljaga novinarima. Svi redom su izvještavali zadnja 2-3 dana o prodanih 3.200-3.500 godišnjih. Znači, apsolutno svi su lagali. Toliko od mene o novinarima.
  • plavi67
    922
    stvarno lijepa brojka za broj prodanih godišnjih karta, a cijena nije ni malo jeftina :victory: :strong:
  • dzg717
    1.1k
    Prodat ce se to jos nakon sto dignemo superkup
  • Nino Bule
    14k
    Bome ja nisam ovoliko ocekivao, u temi prognoze sam bubnuo 3800, sad bi komotno rekao 5 tisuca do kraja prodaje, pogotovo ako puste dodatne karte za z dolje i s dolje kad se rasprodaju
  • Neki tip
    21.3k
    sad bi komotno rekao 5 tisuca do kraja prodajeNino Bule

Ako bude dobra igra i rezultat u Superkupu pa potom riješimo Shkupi, ova brojka (sadašnja) će se udvostručit.
  • Mali dioničar
    15.9k
    Kakav gospodin od trenera…

Nadam se dobrom dekoru, da će navijačka kulisa biti poptuna, da će biti navijači Hajduka i da će biti poticajna atmosfera, s naše, ali i gostujuće strane. Nadam se da nećemo izaći iz sportskih okvira... - reći će za početak Čačić. - Dobar Hajduk je dobra liga, praćena, poticaj da i mi budemo bolji...

Cijeli intervju…

https://sportske.jutarnji.hr/sn/nogomet/hnl/klubovi/hajduk/ante-cacic-razrijesio-veliku-dilemu-i-otkrio-kako-ce-igrati-petkovic-i-drmic-ostali-smo-bez-4-igraca-15219982
  • dzg717
    1.1k
    Jel moguce da mitomani nisu kupili vise od 2K ulaznica
    Ne Mo gu ce
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.