ovo je neki valjda sarkazam. Pa Bosskovitz je sve objasnio, Nike radi posebne dresove za Liverpool i kako i sam kažeš to bi se ionako prodavalo sve u 16, Dinamo nije rang Liverpoola, biramo iz kataloga i nekima bi bilo bolje da je manji proizvođač, ali da nam se taj proizvođač, recimo to tako, posveti. — Mali Zeus
Nisu to nikakvi specijalno personalizirani dresovi, nikakvih posebnih detalja nema na njima. Crveni dres. Lokomotiva ima posebniji detalj — db-izbjeglica
Drugi razlog koji mi pada na pamet je da nike liverpoolu placa da nose njihove dresove — Nino Bule
Veliki svjetski klubovi nose opremu proizvođača koji im najviše plati, a naravno da manji proizvođači tu ne mogu konkurirati Nikeu i Adidasu. I to je to. — xavier
Npr ja ne vidim nikakvu posebnu razliku između dresa barcelone i intera, osim u boji.
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.