• Crusades
    14.2k
    r0i0lzz0ss3dsn60.jpeg

Ima i na bijelima
  • Nolifer
    8.8k
    Odlična oba dva dresa. Na drugom bijelom dresu, kao da su stavili kvačicu iznad S, pa ispada PŠK :clap:
  • NORTE
    12.8k
    Još uvijek nema dresova za naručit.
    Kad ih već predstavljaš sve mora biti odmah i spremno na webu.
  • Neki tip
    21.3k
    Inače dost bolji od ove godine domaći od prošleMali Zeus

Ići ćeš vratiti se nećeš u ratu poginuti. :)
  • Dautbegović1
    92
    Na 24 sata ima snimka predstavljanja dresa
  • Mali Zeus
    14.6k
    Ići ćeš vratiti se nećeš u ratu poginuti. :)Neki tip sa Zapada

:lol:
  • Mali Zeus
    14.6k
    ↪Mali Zeus Na 24 sata ima snimka predstavljanja dresaDautbegović1

Nije to to.
  • Mali Zeus
    14.6k
    Kad ih već predstavljaš sve mora biti odmah i spremno na webu.NORTE

Izgleda kao da ih tek uploadaju.

Ne volim stalno prigovarati i ispadati Grinch, ali dosta amaterski.
  • db-izbjeglica
    16.2k
    Plavi odličan...
    Na bijelim mi se samo sviđa kvačica iznad S...
    Ne volim bijelu boju... Al baš nikako...
    Nadam se crnom uskoro!
  • Mrvica
    4k
    Plavi mi je odličan, jednostavan i ima taj nekakav retro stil, čak i PSK se uklopilo kako treba. Na bijeli se malo treba naviknuti, al ne mogu reći da mi je loš. Još ako izbace treći crni, onda ne ginu sva 3 u kolekciji Sve u svemu sviđa mi se
  • Bosskovitz
    13.1k
    Domaći mi je baš kasne devedesete, rane dvijetisućite vibe, to su neki od najranijih dresova koje sam nosio kao klinac; i nijansa mi se čini napokon opet dobra. Baš mi se sviđa, jedan od boljih ako ne i najbolji od kad smo na adidasu.

Gostujući... fora. Nije mi posebno lijep, a nije mi ni ružan. Bolji mi je od prošlosezonskog žutog definitivno. Čekam treći, baš me zanima kaj su za njega zamislili.
  • Bosskovitz
    13.1k

Zna li se kad će to biti? Vidim da puno ljudi pise o crnom/retro dresu kaj nema smisla jer ak je crno bas nemre biti retro u nasem slucaju, sad vise ne znam zna li netko nesto vise ili je netko to napisao pa su ostali zajahali na pricu.
  • Nolifer
    8.8k
    dobit ih na telefon radi rezervacije dresa, je trenutno nemoguće, kao da čekaš nekog agenta za nešto, jer se nitko ne javlja
  • Blue98
    748
    Plavi je top, klasika, bijeli mi je bezveze, bolji bi bio bez ovih škrabotina
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.