• Mališan
    1.8k
    Na sportnetu se svi raskokodakali o navodnom fizičkom obračunu u ekipi... jel ima kakve istine u tom ili neko zlonamjerno širi takve izmišljene pizdarije?
  • deda
    33.7k
    A ki će ga znat, jesmo jučer komentirali ovdje na forumu da smo svi napeti i u nekim konfliktnim raspravama. Velim ja, ozon u niskoj atmosferi.
  • bbb medimurje
    3.3k
    Navodno petkovic i livakovic
  • Eduardo
    20.7k
    Šta ima veze, nije ni prvi ni zadnji put. Događalo se već i kod nas i kod drugih. Nek se riješi u svlačionici i idemo dalje.
  • Mr Anderson
    8.7k
    Dođe neki tovar na temu Dinama i napiše kako su se Livi i Petko potukli i svi o tome razglabaju. Ja zamolio frenda koji si je dobar s čovjekom iz stožera da ga pita i ovaj mu rekao da nije bilo nikakve tučnjave. Više vjerujem njemu nego nekom tovaru sa sportneta.
  • Dragon1Warrior123
    3.3k
    Šta ima veze, nije ni prvi ni zadnji put. Događalo se već i kod nas i kod drugih. Nek se riješi u svlačionici i idemo dalje.Eduardo

Dobro nije baš to toliko sitna stvar. Za takve stvari treba i mora ić kazna i suspenzija...
  • Tom Hanks
    3.2k
    Guranje pod tepih je isto moguće
  • NORTE
    12.1k
    Na sportnetu se svi raskokodakali o navodnom fizičkom obračunu u ekipi... jel ima kakve istine u tom ili neko zlonamjerno širi takve izmišljene pizdarije?Mališan
    Idealno za žute medije. Samo teren je bitan.
  • Mr Anderson
    8.7k

Ma moguće je. Možda je bili neke prepirke, ali stvarno ne vjerujem da bi došlo do šaketanja.
  • Captain America
    17.9k
    Burek je potvrdio, a čovjek nije šarlatan. Prvi je reko da će cijena godišnjih za zapad biti paprena tako da mu se može vjerovat.
  • Eduardo
    20.7k
    nigdje nisam rekao da je sitna i da ne treba ići kazna, ne znam di si to iščitao. Kazniš ih zbog kršenja klupske discipline i ideš dalje. Kao što sam napisao, šta god se dogodilo nek se riješi u svlačionici i stavi točka na to.

Da je lijepo, nije. Da je nešto do sad neviđeno pa i u našoj svlačionici - isto nije. JBT, Vabec i Gucmirtl su se potukli u sred utakmice.

Svi smo ljudi od emocija, krvi i mesa, tako i oni.
  • Dragon1Warrior123
    3.3k
    Očito sam te krivo shvatio onda. Po meni riješavanje u svlačionici znači razgovor, a ne kazne.
  • SAS1987
    14.9k
    Tko se tuče taj se voli.
  • Markelo
    2.7k
    Livaković je fakat zadnji lik kojeg bi mogao šakom opalit. Smrdi mi to na izmišljotinu
  • Nousername
    703
    Pa i za Petka bas ne mozes rec da ima mal fitilj.On mi bas izgleda ko hladan lik
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.