Zašto vas Dinamo više ne privlači?
– Meni su te utakmice Hrvatske lige kao one naše nekada protiv klubova zagrebačke zone. Nema gledatelja, nema mojih suigrača, pa radije ostanem doma i na TV-u gledam nekoliko utakmica istovremeno. Kad smo mi igrali protiv slabijih klubova poput Željezničara, bilo je u Maksimiru po 25 tisuća gledatelja, a protiv Zvezde, Partizana i Hajduka po 60 tisuća.
'Pun stadion svaku utakmicu' i '25.000 minimalno na malim utakmicama' je mit. — Infinity
Ključna stvar za bitno povecanje prosjeka posjete je novi stadion te popratna infrastruktura. Maksimir je toliko loš da je jednostavno veliki razlog za ne dolazak na tekmu. — SAS1987
Kažem ponovo, novi stadion nam je trebao prije 15 godina i o postojećem nemamo što pričati. No u istom ovom gradu su potpuno prazne utakmice Cibone i RK Zagreb koji su nekad itekako punili dvorane, a tamo problem nije ruševina od stadiona. — xavier
punili su dvorane kad su to bili konkurentni klubovi u europskim okvirima! — db-izbjeglica
Pa o tome i govorim. Kad ima rezultata i/ili neizvjesnosti, napunit će se i ova ruševina od Maksimira što smo vidjeli zadnjih sezona. Kad nema rezultata ili neizvjesnosti neće ljudi na stadion ni da je ko onaj Rapidov.
O tome i govorim. Nije stadion tu prva i glavna stvar zbog koje ljudi dolaze. — xavier
Dinamo je brand i klub s 4 milijuna navijača — Captain America
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.