• IstinaZaDinamo
    2.2k
    Rukavina i Biuk imaju skoro isti broj golova u hnl-u, s tim da Rukavina ima par utakmica manje :rofl:
  • Nino Bule
    14.5k
    Mislim da bi rukavini neka posudba u prvoj slovenskoj bila najbolja, neko celje i da u miru skuplja iskustvo
  • Neki tip
    21.3k
    Rukavina i Biuk imaju skoro isti broj golova u hnl-u, s tim da Rukavina ima par utakmica manje :rofl:IstinaZaDinamo

Pomiješao Rukavinu i Baturinu? :smile:
  • LovroZG
    1.3k
    Rukavina i Baturina puni energije. Desno Moha i Menalo nisu loši, al Slovenci nisu ozbiljan protivnik pa mi je ovo nekak bezvezna prijateljska.
  • Ali
    2.2k
    Moha, Menalo, Ivanusec, Baturina izvrsni danas klasa iznad.
    Ostali zadovoljavajuci, za sada nismo u prvom imali nekog tko je nedovoljno dobar.
    Naglasak na Rukavini jer je ipak pocetnik u prvoj postavi, nije se prepao, bravo.
    Gojak, Andric solidni, ali po meni zreli za nove momcadi, previse predvidljih poteza, nista katastrofalno ali nema tu mjesta za napredak, a za Dinamo treba ipak malo vise vjestine i vizije u igri...
  • Nino Bule
    14.5k
    Veseli i da je peric odigrao 2 puta po 45 min u 3 dana, dakle u ok stanju je.
  • Captain America
    18.1k
    Lijepa lopta Štefulja :smile: Treba čovjeka pohvalit.
  • IstinaZaDinamo
    2.2k

Ne ne, Biuk ima 4 gola u hnl-u i proglasen je velikim talentom. Siguran sam da ce Rukavina imati veci broj golova u manje odigranih utakmica.
  • Captain America
    18.1k
    Treba čovjeka pohvalit.Captain America

Trebo sam šutit :monkey: Ne može ovako profesionalac promašit loptu...
  • Neki tip
    21.3k
    Ljudi moji, na youtube pripremnu tekmu sa slovenskim drugoligašem gleda prek 3k ljudi..

Još koja tisuća barem na HNTVu.

Ak se to ne pretvori u 3 i pol tisuće i na "najmanjim" tekmama...
  • Ali
    2.2k
    Ajme majko , treba pitati ove domacine u znak zahvalnosti jel mozemo dio troskova za pripreme da im ostavimo "pod racun" Stefulja.
    Nema smisla da se decko muci u prvaku hnl, kad moze ovdje biti zvijezda i uzivati u poslu koji radi
  • Neki tip
    21.3k
    ok, pisalo u perfektu i prezentu, pa sam pretpostavio da se odnosi na prošlu sezonu. :)
  • Keyser Soze
    10.6k
    Ljubo odlican gol
  • Ali
    2.2k
    Ljubicic zvijer !
    Nije drugolihas mjerilo, ali covjek svakim potezom pokazuje da zna nogomet a i fizicki moze
  • Captain America
    18.1k
    Bravo, Ljubo. Nije ni onaj u komentatorskoj kućici loš.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.