Istina, nisi se kandidirao al ja nisam nigdje rekao da bi bio loši kandidat. Ja sam samo htio skrenut pažnju na to da prazne kritike bez sadržaja ne pridonose raspravi.
Ja ne kažem da ti moraš predlagat rješenja nego si ih ti sam napisao. "Napravi kadrovsku križaljku i učini taj sustav funkcionalnim i održivim" i "reprogramiraj, prilagodi, optimiziraj i šuti". To su tvoji komentari na probleme u gradu a moj komentar je bio u stilu ak te stvarno toliko nerviraju problemi grada onda se malo educiraj o njima a ne da samo dijeliš svoje frustracije po internetu.
S jedne strane tvrdiš da ti je iskustvo u upravljanju 50 puta veće nego Tomaševićevo a s druge stane ti se mnogi argumenti svode na jbm im majku nesposobnu. Ponavljam - ne kažem da ne treba kritizirat stanje u gradu. Samo kažem da ak već toliko kritiziraš onda bi i mogao s nekim konkretnijim argumentima a ne samo pljuvanje. — nkdz1945
što treba biti puno u tome da se prometnice ne peru pa me svako malo kamenčić pogodi dok se vozim autom? š — db-izbjeglica
Jebiga kad ne držiš razmak... — serbus
Zanima me Zagreb i njegova izgradnja nabolje, mislim da bi Hdz u jednom mandatu napravio pozitivne pomake u mnogim sferama. Zagreb nije neka mala sredina, tu su pod stalnim povećalom, a grad nema vremena čekati...fakat se nadam da trolaš malo. Pa u državi, s manjim prekidima, imamo 30 godina dragocjenu priliku vidjeti njihov stil vladanja. — Gelipter
Samo sam htio reć da su stvari kompleksnije od onoga što netko vidi na cesti i da kritike koje se oslanjaju isključivo na konačni ishod (neredoviti odvoz otpada, nedostatak radnika i opreme, ogroman dug) ne pridonose puno raspravi. Npr, mene može nervirat što Mamić i dalje 'upravlja' našim klubom al neću svakih par dana pisat kak mi je pun k kaj lik nije već u zatvoru jer znam da je problem kompleksniji. — nkdz1945
Inače, trg najvećeg zločinca je skoro za cijele dugogodišnje vladavine Bandića stajao pod tim imenom, a tako bi i ostalo da NZH, posebice Hasanbegović nisu inzistirali da se promijeni ime i time uvjetovali ulazak u koaliciju. — Gelipter
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.