• NORTE
    17.3k
    Prastare cijevi odovoda pucaju na sve strane.
    Nekad se pričalo da je to posljedica zime tj. niskih temperatura, sad rokaju skoro svaki dan.
  • serbus
    5.2k

Jebiga sad su ekstremne vrućine.
  • Jaro
    10.5k
    Jbg, cijevi postavljene 70ih, 50 godina se samo gradi bez nadogradnje infrastrukture. Da bi do novih korisnika voda dosla moras pojacat pritisak, 2 jaca potresa,jbg...
    Brine sto ne vidim nikakav plan ni kod ovih "komunalnih" da sustavno krenu u obnovu... samo se krpa gdje pukne, logicno, uskoro dodje do pucanja u blizini...
  • Ali
    2.7k
    Vezano za funkcioniranje grada, danas na radio stanici u autu slusam, T.T. je pozitivan pa nije na konferenciji, a dogradonacelnik prica slijedece :" da radimo na problemu otpada, evo u tijeku je natjecaj za 50 vozaca, isto tako je natjecaj za rezervne dijelove kamiona i za nove kamione u pripremi, radimo na rjesenju..."

Pa ljudi meni je to razina izvjestaja referenta za nabavu rukovoditelju voznog parka (naravno, obojica bi dobili otkaz jer se opravdavaju a ne rade...) a ne recenice dogradonacelnika.
    Ljudi kog mi imamo na vodecim funkcijama , ajme...

Pa ta razina mora imati u tijeku barem 5 istovremenih velikih projekata koje mora koordinirati i nadzirati, a ne da se bavi natjecajem za vozace kamiona cistoce !
  • Captain America
    20.4k
    Brine sto ne vidim nikakav plan ni kod ovih "komunalnih" da sustavno krenu u obnovu... samo se krpa gdje pukne, logicno, uskoro dodje do pucanja u blizini...Jaro

Ide obnova još od prošle godine financirana od strane EU. Moj kvart je lani 6 tjedana bio bez tople vode, ove godine smo 3 bili i čeka nas iduće godine završetak radova. Teško je zamijenit tolke kilometre cijevi nakon stoljeća neodržavanja, al veseli da se makar pomaknulo s mrtve točke.
  • mileni
    98

ti pričaš o vrelovodima, a trenutna tema su vodovodi koji pucaju....
  • Jaro
    10.5k
    yep, vrelovodi su krenuli jos u doba Bandica... radovi se odrade na nacin da raskopaju cestu i ostave je masakriranu zakrpama...
  • Jaro
    10.5k
    jer su mislili da grade zicaru u ne znam,glasgowu pa su temperature ljeti inad 30 nevidjene \o/
  • Neki tip
    21.3k
    Siguran sam da će ovaj tekst Igora Flaka u VL naći podosta poklonika i istomišljenika pa ga dijelim ovdje gdje tematski nekako najviše i pripada.

Meni je tekst zbrčkana struja svijesti, kmečavo naricanje nad nekih boljim, prošlim vremenima (kakvom sam i inače nesklon), pusto nabrajanje općih mjesta, poznatih zagrebačkih toponima koji bi kao sami po sebi trebali nešto veliko, važno i emotivno poručiti..

Smiješno mi je bilo pročitati kad Flak sam za sebe piše da je bio konkurencija Židaku. Židak, da je još stoput pijanija i prevrtljivija budala bio, bio je i majstor rečenice. Flakovo pisanje mu nije ni blizu.

Međutim, da se vratim na početak, ovaj tekst je jedan osobni pogled na Zagreb (pa i zagrebački sport i, naravno Dinamo) i valja ga pročitati pa ga svakome na osobnu volju i dojam

dijelim ovdje.
  • Mali Zeus
    18.4k
    Prvo što danas primijetim, na potezu od Ilice do Maksimirske, a ima toga i u Končarevoj (podijeljenoj na Tratinsku i Ozaljsku), jest to da su nestali mali obrtnici, stari zanati.

Ovo mi je dosta. Kao da čitam facebook grupe Zakaj volim Zagreb i Zagreb kakav je nekad bio gdje se svaka lijepa fotka pokvari s komentatrima tipa - nekad je bilo bolje, nekad se bolje živjelo, ljudi su se više smijali i veselili a djeca bezbrižno igrala.

Najveći hit je bila slika djece iz 1920. i neke pokraj straćare u blatu, mislim Trešnjevka ili tak neš i naravno prvi komentar - vrijeme kad su se djeca bezbrižno igrala, bez mobitela i ekrana. Je, naravno, ak su preživjela porod ili tipa do 2., 3. godine i nisu radili od malena.

Sve su vemu Flak je kao te babe s fejsa kojima je naravno sve prije bilo bolje jer su tad bile mlade.
  • marcio amoroso
    43.3k

Iskreno me glava zaboli, a nisam uspio doći do kraja teksta.
  • Mali Zeus
    18.4k
    Mislim lik sam sebi tepa da je bio konkurencija Židaku, ja nemrem doći sebi. :rofl:
  • Frodo
    65
    Pročitao trećinu teksta, sve razloge nečitljivosti već ste iznijeli. Kako slabe literarne sposobnosti. Nije ni čudno zašto Večernji godinama propada.
  • Frodo
    65
    Sve su vemu Flak je kao te babe s fejsa kojima je naravno sve prije bilo bolje jer su tad bile mlade.Mali Zeus

Sve rečeno.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.