• Majki2111
    3.7k
    Ivanušec par upečatljivih poteza pritiv Engleza.
  • marcio amoroso
    39k
    Ivanušec zna lopte.
  • Majki2111
    3.7k
    Može napravit višak kroz sredinu kao Olmo al nije opasan po gol nego više dodaje ostalima. To ako bude kod nas mora Bjelica mu reč da bude opasniji. Više se okrenut prema golu i pucat i sve... onda ćemo dobit novog Olma. I damora duel izdržat, mora bit jak na nogama....
  • Majki2111
    3.7k
    Ja ne znam kaj ekipa vidi u Majeru....
  • The Undertaker
    6.5k
    Moro zato prilično loš. Majer tako-tako. Teško je nešto pametno zaključiti kad je to ekipno loše.
  • NB86
    15.4k
    Majer s obzirom na prosjecnu ocjenu igraca je zadovoljio, ivanusec opet dobar
  • Majki2111
    3.7k
    Fizički trening i nešto sitno uigravanje na trećeg čovjeka... već se krenulo sa akcijama... tipično za Bjelicu.
  • BluePhone67
    4.5k
    ovcweqhgoa01fg7t.jpg

Sn 25.06.2019
  • Mali dioničar
    16.6k
    Ja ne znam kaj ekipa vidi u Majeru....Majki-Papi2111

Čovjek ga je stavio na desni bok kao da je Robben, a on je klasični vezni igrač.

Da je na tu poziciju bilo koji trener stavljao Lamparda, siguran sam da bi se ekipa pitala “što itko vidi u Lampardu.”

Ne želim reći da Majer ikad može biti igrač ranga Lamparda nego samo reći da trener može od dobrog igrača napraviti smiješnoga stavljajući ga na krivu poziciju.

Danas je u nogometu privilegija da trener prilagodi igru igračima i onda je tim igračima zadovoljstvo igrati. Ovo kad trener ima predefinirani sustav pa u njemu rotira kao da je to stolni nogomet, mnoge igrače čini slabijima nego što jesu.

Ajde stavi Oršića na desni bok pa da vidimo njegov učinak.
  • deda
    34.6k
    Bjelica na pripremama od prvog dana uvijek radi s loptom.
  • Mr Anderson
    9.8k
    Majer je odličan igrač, to vidiš čim ga prvi put gledaš kak igra. I jučer na njemu neprirodnoj poziciji je odigrao solidno, bolje nego neki kojima je to kao prirodna pozicija.
  • Kwedi
    3.9k
    Zanimljiv je ovo moment di Dinamo pregovara s Olimpijom oko suradnje, konkretno s Mandarićem, a lik gleda kak da ode što prije iz kluba.
  • Mali dioničar
    16.6k
    Pa cijeli Mandarićev nogometni hodogram je takav. Teško da će se promijeniti sada kad ima 80 godina.
  • Mali dioničar
    16.6k
    Možda netko iz Dinama želi ući u Olimpiju?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.