• Captain America
    20.4k
    Beljo se tek treba pokazat na ovoj razini gdje se očekuje borba za naslov i minimalno 15 golova u HNLu (u Osijeku neće ni penale pucat, a čini mi se da je 20% golova iz penala bilo u Istri). Eto imamo mi primjer Jurića koji je odigro skroz dobru sezonu u Šibeniku pa kod nas ne može bit ni na klupi. Još je tu i posljedično tvrdoglavi Bjelica kojem će vjv Topčagić opet bit prvi pick jer mu se ne trpi mladi igrač.
  • deda
    40.7k
    Neki od vas nemaju pojma kako to ide glatko u Dinamu ove godine. Ja pratim Interove transfere, pa to je muka i telenje živo, katastrofa od trakavice, oni bi nešto, veliki su, kuiš face, a nemaju za kikiriki. A imaju milijune navijača. Da vidite kako je njima, inače su Talijani svi u banani, ja ne očekujem baš neke lude transfere kod njih ove godine. Svi redom ovise o prodaji Englezima, Francuzima i Španjolcima. Talijani su postali druga liga u financijskom smislu za ostale lige petice.
  • Crusades
    18.7k
    Uhlsport je novi službeni dobavljač lopti za prvu HNL u naredne 4 sezone. S njihovim loptama se igrala francuska Ligue 1 prethodnih sezona.
  • deda
    40.7k
    Pavlovići izgleda u kompletu u Rijeku. Stari bi trebao preuzeti omladinski pogon.
  • Majki2111
    4.1k
    Screenshot-2022-06-22-at-01-26-23-HNK-HAJDUK-SPLIT-2022-23-Forum-Sportnet-hr.png
    Ovaj mi je zanimljiv. Kako se samo njih pita? Znači moraš skinut klub koji ima najveći koeficijent u pretkolima LP, koji je u TOP 30 u Europi. I ne samo se njih pita. Ako se pojaćaju, pomest će nas , neće nas ni Boško spasit. Pa daj malo realnosti. I još 11 likova s istim razmišljanjem. Dođe do toga da im možeš zavidit na toje nrealnosti kak mogu guštat na trenutak.
  • Keyser Soze
    16k
    Meh, tak tipkaju svake godine pa nikad ne budu prvaci... Prošle sezone su bili blizu zbog naše nesposobnosti, a i to više govori o njima nego o nama jer ni tako nisu uspjeli osvojit. Također mislim da će Livaja podbacit iduće sezone pogotovo ako ostanu malo duže u Europi, imao je ogroman broj penala prošle sezone (nije ih lako zabit pa nije toliki minus) i mislim da neće doći ni blizu 30 nego da će imat između 15-20 golova što je i dalje ok, ali ne za standarde koje je sam sebi postavio i nedovoljno za borbu s ovakvim Dinamom.
    Od nas očekujem apsolutnu dominaciju, ali samo u slučaju da nas ne napusti neko jako važno ime poput Oršića ili Ademija za što je mala vjerojatnost tako da dupla kruna i prezimljavanje u grupi LP (bar 3. mjesto) bi me zadovoljilo s obzirom na snagu ekipe.
  • deda
    40.7k
    Vladan Bubanja iz Sutjeske potpisao za Loksu. 99. godište, veznjak, 7 g i 2 a prošle sezone. Tm vrijednost 200.000
  • maddaddam
    2.9k
    Igrao za U-21, neki DM. 194 visok. Možda im Çokaj ide.
  • doubletrouble
    1.6k

Gust je svake godine slusati i citati njihova naklapanja o tome da ce borba za naslov ovisiti samo o njima i o tome kakvi ce oni biti. Zato u superkupu ocekujem totalni potop
  • Majki2111
    4.1k
    Baš sam na sportnetu odgovorio na taj komentar. Odgovor je bio da je logika: Livaja je bog nogometa i ako je on dobar onda drugi nemaju šanse.
  • db-izbjeglica
    18.3k
    takvo što se može napisati za bilo koji klub.
    ako se istra kvalitetno pojača i kupi 10 vrhunskih igrača iz liga petice, dinamu pojačanja u vidu drmića, ljubičića i šutala neće pomoći.

sad, koliko je to realno...procijenite sami :sweat:
  • Eduardo
    26.1k
    Sad nas još tušite i s tim tko je što komentirao o Hajduku na drugim forumima. Stvarno nemamo drugih tema za komentiranje.
  • Keyser Soze
    16k
    Rijeka će na kraju imati ok ekipu, Vrančić i Pavlović nisu zajebancija, a ni oni iz Dragovoljca nisu za bacit, pogotovo Frigan. Jedino će po ko zna koji put imati kratku klupu i to će ih opet koštati borbe za titulu.
  • Keyser Soze
    16k
    Emir Sahiti trenutno u Hamburgu i očekuje se potpis ugovora s HSV-om
  • maddaddam
    2.9k
    HSV se svom silom trudi da ne izbori BL.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet