• xavier
    12.1k
    insajderNino Bule

Znači da je taj informiran kao i svi naši "insajderi" :cool:
  • NB86
    17.1k

I tu su gori po tom pitanju od nas, imaju 100 facebook i instagram insajdera koji samo rade nove profile kad se provale i sve ih puse, ja mislim da jos ima magaraca dolje koji misle da perisic dolazi ovo ljeto.
  • marcio amoroso
    45.5k
    Meni je Sahiti odličan igrač j može samo napredovati. Ako ga hsv dobija za 3 milijuna to je krađa.
  • Neki tip
    21.3k
    Dobija ga i za manje, a ne za 3.. pa ak je za 3 krađa, onda će ovo biti oružana pljačka
  • NORTE
    19.3k
    Za južnjake je i 1.5m ogromna lova, a pogotovo kod ovakvih nerazvikanih neatraktivnih igrača radilica.
  • Navijač Dinama
    10.5k
    Ti tovari baš znaju precjenit svoje igrače i to nenormalno, od Bašića,Balića, Sven Sušića, drpljavog Tudora, sad Biuka Ljubičića i brojnih drugih.

Pa ako taj Sahiti sa obzirom na statistiku i sve vrijedi 3-5 miliona(po njima), onda na primjer jedan Prince Ampmen iz Rijeke sa boljom statistikom i vrlinama rijedi 4-5 minimalno, o Marinu a tek Oršiću da ne pričamo.

Biuk može biti nekom oke talent i igrac, a može biti i mačak u vreći. Talijani, pogotovo Atlanta, klub koji nije po lovi rang Juventusa, Napolia pa i Milanskih i Rimskih timova, prvi neće iskesirat 10 miliona, za 100% neprovjerenog igrača koji čak nije ni standardan ni u svojem timu, a dolazi iz kluba podosta lošijeg od njihovog.

A za Sahitia telića ako dobiju 2M€ mogu se nabit nogom u dupe.
  • marcio amoroso
    45.5k
    Dobija ga i za manje, a ne za 3..Neki tip sa Zapada

Ozbiljno? Onda je to stvarno baš malo i vjerojatno ima neku klauzulu ili tako nešto.
  • Mlađi referent
    14.2k
    Ozbiljno? Onda je to stvarno baš malo i vjerojatno ima neku klauzulu ili tako nešto.marcio amoroso

1.5 mil € je priča navodno
  • Jurki
    19.4k
    Ljudi ajmo realni biti. Sahiti je slicno ko nas Menalo..S tim da bu Menalo mozda napravio bolji transfer. Moramo uzeti u obzir da taj Sahiti nije debitiral za Kosovsku repku. Alo u repku Kosova nije upal..
  • Mlađi referent
    14.2k
    Debitirao je nakon ove sezone
  • Jurki
    19.4k
    Njihova zaluđenost potpomognuta narkoticima je brutalna. Ok to nisam znal da je debitiral za repku.. jbg ne pratim bas svakog panja u stopu detaljno.. al cinjenica je da se bu hsv bas usrecio s njim.
  • deda
    40.6k
    Ima Sahiti dribling, ali mu je odluka još nerazvijena. Teško mi odrediti njegov plafon. Može biti 10, a može 2 milje u perspektivi.
  • Jaro
    10.7k
    od onog sto sam gledao u Hajduku proslu sezonu, jedini kaj nekaj vrijedio a da nije Livaja, Krovinovic u toj momcadi....
  • deda
    40.6k
    Utvaram si da sam racionalan kako kod procjene naših tako i njihovih igrača. U tom kontekstu po meni Sahiti vrijedi u rasponu od 1,5 do 3 mil. Eura. S obzirom da se spominje HSV, a kad se pogleda njihove mogućnosti, rezultate, transfere zadnje tri godine, probleme s kojima se suočavaju zaključujem da to i je nekakav budžet koji bi oni mogli pripremiti za Sahitija. Sve ispod bi bilo smiješno za tovare, a iznad opaki rizik za HSV.
  • Fanboy
    3k
    Pa transferima stječeš povjerenje...Recimo,Leipzig je zadovoljan jako sa Gvardiolom i ima povjerenje u kvalitetu Šutala( ovdje je netko spomenuo zainteresiranost)...
    Hsv je očigledno zadovoljan Vuškovićem koji je tamo prvotimac, mogao bi jednog dana otići za daleko veći iznos i spreman je dati veću cifru baš iz tog povjerenja za dovođenje novog igrača istog kluba...
    Mi svi na sličan način kupujemo, kad otkrijemo dućan, pekaru ili što već dajemo i za drugi proizvod veću cijenu radi kvalitete prethodnog, sve dok se ne opečemo.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet