• NB86
    16.9k

Svaka cast i butini, ali fali nam i sportski. Trener je veci problem, ali njega ce mjenjat kad ne bude imao rezultat, ozbiljnog sportskog ocito ne zele nikako u klubu.
  • Zagi
    10.5k
    Kaj sad Butini fali?
    U 6 mjeseci plus minus je maknuo Cvitu i Bandića i potpisao 2 , a izgleda i treće pojačanje za seniorsku momčad.
    5+ zasad
  • maddaddam
    2.9k
    Bandića sam vidio u Madridu uz Krkija, ako me oko nije prevarilo.
  • Zagi
    10.5k
    Dobro si vidio. Bio je tamo i nek za kraj isprati tu generaciju.
    Trener juniora više neće biti , prekomandiran je u skaute.
  • NB86
    16.9k

Svaka mu cast ali nema nikakve kvalifikacije, bio trener vratara, dali mu omladinsku skolu na 6 mjeseci i odma sd, on se uci na dinamu a to tako ne bi trebalo ici. Dovedes nekog sportskog s iskustvom bundeslige/ prve francuske/ prve portugalske, igranja europskih natjecanja. Butina bude desna ruka i jedan mandat od 4 godine se uci i upija znanje i onda preuzme funkciju. Problem je sto kod ozbiljnog sportskog postoji sansa da odbije dovest 3,4 rikverc igraca jer mu se ne uklapaju u planove za koje on odgovara, a ekipa oko kluba mora nahranit sebe i roaming.
  • Stjepan
    479
    Nešto razmišljam za Denija Jurića neće sigurno dobiti pretjerano minuta pored Petka i Drmić za njega bi bila po meni dobra posudba u Rijeku na primjer pa da vidimo može li se pokazat tamo a mislim da Rijeci to uopće ne bi bilo loše s obzirom da nemaju neki budzet nego dovode na posudbu ili igrače bez ugovora
  • Ludovic IX
    9.1k
    Lp donosi 60% budžeta samo ulazom..tako da ako se pojačavamo, napadamo i LP i prolaz skupine makar kao treći..bar se nadam
  • marcio amoroso
    43.1k
    Nema garancije za prolazak grupe u LP. Nema čak ni za kvalifikacije iako je Dinamo nositelj i realno jasan favorit protiv svakoga u svakom pretkolu.

Sada je najbitnije riješiti se balasta u kadru, ali mora nam biti svima jasno da je prelazni rok tek počeo i da se ne može imati definiran kadar već sada.
  • Fanboy
    3k
    Boško Šutalo je igrač koji može otići za 15+ milja sigurno jednog dana...Kažem, mene iskreno čudi da on nije našao mjesto u jednoj od momčadi kao starter. Velik propust Tudora i to će se sigurno pokazati.
    Uvijek se sjetim Vide, od povratnika do reprezentativca sa 100 nastupa i igrača koji je premašio cifru od 10+ milja.
    Jako dobar prijelazni rok, na svakoj poziciji imamo dva igrača koji mogu pokriti približno jednako kvalitetno. Sezona će biti duga, dva fronta i ja se nadam europskom proljeću možda i u LP jer momčad izgleda kao bonbončić. Ništa skromno, to treba biti u izjavama, no imamo se pravo nadati.

U ovoj priči mi jedino fali jedan lijep novi stadion kakav zaslužujemo..
  • Majki2111
    4k
    Mene samo zanima jesmo mi jedini klub koji bi LP igrao s tribinom pod crvenom oznakom ili ima tu još kakvih bisera... :groan:
  • Ali
    2.7k

Tesko, juzno od alpa gdje je velik rizik od potresa nema bas puno klunova koji su kandidati za LP
  • Infinity
    18.9k
    Napravit cu se lud pa cu reci da je i ove sezone igrao jedan klub. Igrat ce i naredne, ali mislim da ce tribina biti rijesena.

Salu na stranu, ali stvarno se ne mogu sjetiti nekog slicnog primjera, osim mozda onog sektora na San Siru koji je i dan danas zatvoren.
  • LovroZG
    1.3k
    Rijeka u napadu ima Obregona, Vučkića i svog Frigana. Jurić im ne bi bio prva opcija i njega je bolje poslat u neku Sloveniju il Belupo da se proba nazabijat golova i prodat dalje il izborit za šansu kod nas.
  • Stjepan
    479
    Prema večernjem listu Boško potpisuje sutra za odštetu oko 3mil eura.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.