• Fanboy
    3k
    Kakvu vam je sezonu imao Kotarski u Gorici ? Jasno da
    nema potrebe uz Livija i Nevestica. No gledao sam ga na u21 i odusevio me. Nekoliko fantastičnih obrana.
  • Ludovic IX
    9.1k
    Neka ga dalje od nas..bio, htio otići i hvala, doviđenja
  • IstinaZaDinamo
    2.2k
    Vidim Bordeaux izbacen u trecu ligu, a imaju nekoliko zanimljivih igraca stoper Ahmedhodzic i desna krila Elis i Oudin bi bili moj odabir.
    Valjalo bi probati nesto ako ih ostavi u trecoj ligi.
  • Beowulf112
    390
    Official: ode nam stojke u empoli
  • Armagedon13
    959
    Po Germanijaku Šutalo B dogovoren
  • NB86
    16.9k
    Sad jos treba vidjet koji su odlasci, ako se samo rjese visaka (dilaver, andric, itd.), a nijedan prvotimac (izuzev ktc-a) ne ode onda je ovo iznimno dobar prijelazni rok.
  • Stjepan
    479
    Nadam se da samo to ne znači da odlazi Josip Šutalo
  • Fanboy
    3k
    Stoperski par Šutalo-Šutalo bi mogoa biti jedna od najvećih senzacija u Ligi Prvaka...Svaki put kada sam gledao u21 B.Šutalo me oduševio i stvarno samo igrom slučaja nije dobio pravu priliku.
  • NB86
    16.9k
    Cini mi se da je j sutalo dovoljno pametan da nece forsirat odlazak u ovom trenu. Em riskira da ne upadne odma u prvu postavu i popusi poziv/minute na svjetskom em da si sjebe daljni razvoj. Realno nije razina gvardiola jos da bi od njega neki leipzig radio projekt i odma ga gurao, on trenutno moze u neki marseille, lazio/romu, borusiju m./hoffenheim, nisam siguran da mu je to najpametnije i to bas pred svjetsko niti da ovi klubovi mogu dat zadovoljavajucu ponudu. Minimalno do ljeta ostat i nece mu falit ponuda ni obecanja da ce dobit svoje minute u buducem klubu.
  • Stjepan
    479
    Ja sam čuo informaciju da je Lepizig zainteresiran za njega sad koliko je istina ne znam i ja se nadam da ostaje
  • marcio amoroso
    43.1k
    24 utakmice u Serie A pokazuju da nije tudum. Meni se osobno nije svidio u onim utakmicama u kojima sam ga gledao, ali neke reference sigurno ima.
  • Jaro
    10.5k
    leipzig bi ga mogao po gvardiol receptu ostavit jos sezonu i ako ga uzme...
    Al nadam se da nece jos prek grane on...
  • NB86
    16.9k

Jedino tako, ali onda i ponuda mora izuvat kao za gvardiola. Mislim da su se neki klubovi sad naostrili doc po njega za 8-10 mil prije nego eksplodira, sve je vjerovatno na njemu da odluci sta zeli, sto se kluba tice ovo je prerano za prodaju.
  • Olmic
    5k
    Ako dođe Boško, mislim da smo sa ulaznim transferima gotovi i sva pojačanja obećavaju

Sad slijede izlazni. Da sam ja SD prvi za odlazak bi bili Perić, Gojak, Ivanušec, Jurić
  • SAS1987
    17.8k
    IvanušecOlmic

Zasto?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.