• marcio amoroso
    43.5k
    Vidim da Andrića nema na početku priprema.
    Opet se ponovio da će gurati sezonu sa 21 plus 3 vratara. Meni je to ok. Bolje to nego da imamo 30, a igra uvijek istih 15 kao kod Krznara. Također zanimljiv dio o Petku i Drmiću. Kaže da neće izmisljati pozicije i da je Petko klasična devetka i da ima dovoljno utakmica. To mi je iskreno drago čuti.
  • Nousername
    801
    Ne znam sta se zalite covjek je odradio sasvim normalan intervju, a ovu izjavi izvlacite iz konteksta.Izmedu playofa lige prvaka i zadnjeg dana prijelaznig roka iovako ima par dana gdje se ni ne stigne nista prodati.Malo pozitive nebi skodilo.
  • Olmic
    5.1k
    Andrić je bio
  • SAS1987
    17.9k
    Ma kada je poslednji put bila rasprodaja? Več godinama nema toga a pogotovo ne sad kad je konkurenca sve jaca.
  • marcio amoroso
    43.5k

Sad sam ga i ja vidio.
  • og1986
    2.9k
    Moguće da misli na rasprodaju pošto ima preko 30 igrača, a ne računa na pola njih.
  • De Oliveira
    1.6k
    Samo da Andric ode...
  • ZGBhoy
    1.8k
    Ak Liva ode Ivušica dovest
  • Mr Anderson
    12.9k

Igra Kwedi za Sesvetski Kraljevec. Sad su prvi u 1. ZNL i idu u 4. HNL.
  • deda
    38.7k
    Junior Patrik Klančir na probi u Gorici, vjerojatno će potpisati ugovor.
  • Baneki
    812
    Chelsea otpustio Karla Žigera. Možda bi ga se moglo uzeti jeftino i poslati na posudbu. Mlad je, golmani kasno sazrijevaju...
  • Ludovic IX
    9.2k
    pa lani je bila rasprodaja - gvardijol, majer, jakić i gavranović - ako to nije rasprodaja, neznam što je
  • NB86
    16.9k
    Nije mi zelja branit upravu, nesposobni su i lopovcine, u ovom slucaju gavranovic je pusten zbog njegove zelje da ima vise minuta, a ne kao "rasprodaja da se namaknu pare". Gvardijol je prodan sezonu prije, jakic navodno sam inzistirao na prodaji i nije bio u planovima za prodaju, zapravo jedina planirana prodaja je majer koji je dosegao neki svoj vrhunac u dinamu i za daljni napredak mu je trebala jaca liga. Ono sto mene plasi je kad se prodaje ne nabavljaju se adekvatne zamjene
  • Ludovic IX
    9.2k
    pa potrošilo se 10 miliona da se ne mora platiti porez na dobit ali na koga?? Bulat, nevistić i Špika možda i budu igrači koji će vratiti uloženo tj povećat vrijednost ali tko je od njih igrao važnu ulogu.

zato je bila rasprodaja jer se nije razmišljalo o sezoni koja dolazi već o tome da se zadovolje želje igrača
  • Armagedon13
    959
    Kako nas većinu uhvati "kolektivno ludilo" za igračima,a za koje nismo nikad čuli,tako i sam bacim pogled na vjesti o Ojedu.Trenutno nema otimačine za njim,interes pokazuju Monterey i Boca.Nitko od Europljana?Te novce bi radije dao za Kačavendu
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.