Da pogledam koju tekmu pa će mi biti jasnije? — Mali Zeus
mali zeus, daj ne brani više tog diletanta Dalića. Jebalo ga njegovo ulizivanje osijeku, hajduku, rijeci.. dinamo ima 1/8 finala EL, 1/4 EL, 1/16 EL i da se dalića pita, to nije dosta jer za reprezentaciju moraš otii iz dinama. što se mene tiče, grozan je trener a ima bolju generaciju neg čiro. čiro je izmišljao desne bekove jer nismo ni juranovića imali tad. — Ludovic IX
Ovdje nije ni tekma potrebna, dovoljan je roster. Bit će da se ne sjećaš — Mlađi referent
Mehanizam nije da je igra osjetno tečnija, ali ti govori da je ekipa bolje posložena. Problem prve distrubicije koji postoji otkad je repke je u Antino vrijeme čak bio i minimalan jer se naš vezni red adekvatno koristio i formirala se dobra geometrija gdje su imao uvijek rješenje više.
Iz tranzicije si bio puno opasniji, kod Dalića tranzicija ne postoji. — Mlađi referent
Bit će, da. A bit će možda i da ti mijenjaš kriterije ovisno o kom se priča, tko zna. — Mali Zeus
inače bi trebalo bit barem 30% trener a ovih 10 je napuhano jer neznam što smo mi igrali drugačije nego pod čačičem osim što su imali više samopuzdanja i igrali su najbolji i u oni u najboljoj formi. sad je to odjebo u svrhu ulizivanju vlašiću i inima — Ludovic IX
Kriteriji se mijenjaju di? Bilić imao težu skupinu, slabiju ekipu i ispao pa kažem da je njegov podbačaj.
Da je Dalić ispao s jačom ekipom i slabijom skupinom, bio bi debakl. — Mlađi referent
Nekako mi se ti mehanizmi nisu baš najbolje vidjeli krajem tih istih kvalifikacija kad je Čačić dobio cipelu. A ni geometrija mi nije baš stršala... — Zdravko Maček
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.