• Imamo Dinamo
    4.2k
    Mislim da bi im Rozman bio bolji izbor.. Rendulic je prevara od trenera
  • NB86
    17.7k

Slusao sam ga kod ivkovica, vodio je u sibenik u katastrofa situaciji, od toga da nisu imali budzet zatvoren do toga da su mu kolumbijci dovodili amatere i radili mu pritisak da igraju. On je hnl trener starog kova koji od govna zna napravit pitu i prezivljavat s losim momcadima u prvoj hnl. Sve vise od toga mi se cini prevelik zadatak za njega. Ako je sibeniku cilj prezivit ovu sezonu, stabilizirat se pricekat da rjese situaciju u klubu, novce od tv prava, i onda pocet dizat klub rendulic je dobar kratkorocni pick. Ako je on dugorocno rjesenje nebu tu bilo velike srece.
  • Imamo Dinamo
    4.2k

Imao je on i Goricu s kojom je bio sramotno los
  • NB86
    17.7k

Tu se trazilo malo vise od cistog prezivljavanja
  • Imamo Dinamo
    4.2k

Ne vjerujem ni da je Sibeniku cilj 8-9 mjesto..
  • flexXy
    3.4k
    Dat cu malo nepopularno misljenje ali gorica ce bit na jednom od dva zadnja mjesta. Ovisi kako ce se varazdin poslozit.
  • marcio amoroso
    54.3k

Nema šanse kraj Istre, Šibenika, Slavena i Varaždina. Četvrti do sedmi po meni.
  • Captain America
    20.4k
    Nema šanse. Mi, oni dolje i Osijek ako ostane Nenad ćemo se borit za naslov. Rijeka, Gorica i Loxa s mladim igračima će bit svima nezgodni. Belupo standardno sedmi. Šibenik (ako se nešto drastično ne promijeni), Istra i Varaždin će u borbi za ostanak (nekako najviše vjerujem Varaždinu).
  • flexXy
    3.4k
    Budemo vidili, bit ce dosta odlazaka na ljeto kod njih a nemaju pribite pare za dovest neka pojacanja
  • deda
    48.5k
    Gorica dopeljala Momčila Raspopovića, bivšeg stopera Rijeke, Astre i Budućnosti.
  • LovroZG
    1.3k
    Desni bek je on. Točno ta pozicija je i trebala Gotrici.
  • deda
    48.5k
    Da da, naravno. :up:
  • maddaddam
    2.9k
    Taj nam je zavukao golčinu na maksimiru. 1-1 završilo protiv Rijeke. Zato je Gorica pustila Musu. Rijetko neinteligentan igrač. A konkurencija nije mala.
  • Eduardo
    30.9k
    Dat cu malo nepopularno misljenje ali gorica ce bit na jednom od dva zadnja mjesta. Ovisi kako ce se varazdin poslozit. — flexXy

To onda znači da ispadaju pošto će Istra završiti deveta.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet