• Imamo Dinamo
    3.8k
    Mislim da bi im Rozman bio bolji izbor.. Rendulic je prevara od trenera
  • NB86
    15.4k

Slusao sam ga kod ivkovica, vodio je u sibenik u katastrofa situaciji, od toga da nisu imali budzet zatvoren do toga da su mu kolumbijci dovodili amatere i radili mu pritisak da igraju. On je hnl trener starog kova koji od govna zna napravit pitu i prezivljavat s losim momcadima u prvoj hnl. Sve vise od toga mi se cini prevelik zadatak za njega. Ako je sibeniku cilj prezivit ovu sezonu, stabilizirat se pricekat da rjese situaciju u klubu, novce od tv prava, i onda pocet dizat klub rendulic je dobar kratkorocni pick. Ako je on dugorocno rjesenje nebu tu bilo velike srece.
  • Imamo Dinamo
    3.8k

Imao je on i Goricu s kojom je bio sramotno los
  • NB86
    15.4k

Tu se trazilo malo vise od cistog prezivljavanja
  • Imamo Dinamo
    3.8k

Ne vjerujem ni da je Sibeniku cilj 8-9 mjesto..
  • flexXy
    2.5k
    Dat cu malo nepopularno misljenje ali gorica ce bit na jednom od dva zadnja mjesta. Ovisi kako ce se varazdin poslozit.
  • marcio amoroso
    39k

Nema šanse kraj Istre, Šibenika, Slavena i Varaždina. Četvrti do sedmi po meni.
  • Captain America
    19.3k
    Nema šanse. Mi, oni dolje i Osijek ako ostane Nenad ćemo se borit za naslov. Rijeka, Gorica i Loxa s mladim igračima će bit svima nezgodni. Belupo standardno sedmi. Šibenik (ako se nešto drastično ne promijeni), Istra i Varaždin će u borbi za ostanak (nekako najviše vjerujem Varaždinu).
  • flexXy
    2.5k
    Budemo vidili, bit ce dosta odlazaka na ljeto kod njih a nemaju pribite pare za dovest neka pojacanja
  • deda
    34.6k
    Gorica dopeljala Momčila Raspopovića, bivšeg stopera Rijeke, Astre i Budućnosti.
  • LovroZG
    1.3k
    Desni bek je on. Točno ta pozicija je i trebala Gotrici.
  • deda
    34.6k
    Da da, naravno. :up:
  • maddaddam
    2.9k
    Taj nam je zavukao golčinu na maksimiru. 1-1 završilo protiv Rijeke. Zato je Gorica pustila Musu. Rijetko neinteligentan igrač. A konkurencija nije mala.
  • Eduardo
    22.2k
    Dat cu malo nepopularno misljenje ali gorica ce bit na jednom od dva zadnja mjesta. Ovisi kako ce se varazdin poslozit.flexXy

To onda znači da ispadaju pošto će Istra završiti deveta.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.