• NitkoBitan
    28.7k
    Računaj da bi Oršić i Ivanušec trebali otići ovo ljetonamodi grebza

Oni iz Dinama sigurno ne idu prije nego se zavrse kvalifikacije za Europu, to je sigurno. Eh sad ne bi bilo najpametnije mjenjat klub prije SPa, sigurno u novom klubu nece imat neku minutazu a to Dalicu igra ulogu. Pretpostavljam da idu na zimu.
  • Orc123
    12.5k
    Za mene je ro glupost, bolje da odu sad i da si stvaras momcad i da nađeš adekvatne zamjene a ne 20 i nekojeg 8. I onda kad vise nemas sta kupiti preplatis nekoga u hnl ili kszes da imas unutarnje rezerve
  • Mlađi referent
    13.3k
    Mislim da ce Parris biti promasen transfer.Imamo Dinamo

On je neki dan produžio do 2025. s Koprom, ako to kaj znači
  • Orc123
    12.5k
    On je produzio kako bi oni imali bolju pozixiju kod pregovora za transfer.
  • NitkoBitan
    28.7k
    Za mene je ro glupost, bolje da odu sad i da si stvaras momcad i da nađeš adekvatne zamjeneOrc123

Zamjenama treba neko vrijeme da se uigraju. Ovako imas uigranu ekipu koja ganja LP. Ako odu stozerni igraci posao ce biti otezan. Nema tu nekog vremena za prilagodbu, HNL pocinje "tek" sredinom 7. mjeseca, a vec se sredinom 8. mjeseca igra zadnje kolo kvalifikacija.
  • Orc123
    12.5k
    Da tu se moram sloziti s tobom iakoto bi vrijedilo da su idealni uvijeti a kod nas to i nisu. Daleko smo mi od uigrane ekipe i sad, novi trener, nove filozofije, nista nije idralno u nasem slucaju tako da kako god gledas krivo je. . .
  • Armagedon13
    959
    Kapetan,Petko i Ivanušec dolaze na pripreme odmorni,i nadam se zdravi.Sa ova dva pojačanja i eventualno stoperom i krilom to će biti to.Eventualni odlasci zahtijevaju adekvatne zamjene.
  • Mr Anderson
    12.8k
    Kaj nije Ademi dobio poziv Makedonije?
  • Keyser Soze
    14.7k
    Koliko smo mi na kraju dobili od transfera Olma ne računajući 20% od idućeg transfera? To mi je uvijek ostalo nerazjašnjeno.
  • deda
    38.5k
    Po mojoj evidenciji već 29-30 milja. I to je to. Više nema bonusa.
  • The Undertaker
    8.4k
    Onda je Olmo ispao najbolji transfer u povijesti?
  • xavier
    12.1k

Po čistom iznosu da. Kad prilagodiš inflaciji, onda ne.
  • LovroZG
    1.3k
    Ak smo stvarno zakaparili Ljubičića, ja bi iskreno prodo Gojaka i umjesto njega doveo čistog razbijača, čistu šesticu. Nama treba za Europu, a pomalo i za HNL kad igramo protiv jačih igrač koji daje čvrstinu. Baš nam treba ono šta je Ademi nekoć igro besprijekorno.

I opet moram podijelit svoje zgražanje nad razmišljanjem da Oršu treba prodat koje se dalo pročitat na zadnjih par stranica. Takvog domaćeg igrača, kvalitetnog i iskusnog treba držat pod svaku cijenu. Čovjek je naš najbolji strijelac u Europi i zadnje tri sezone u HNL-u. Takav se igrač čuva ko suho zlato
  • LovroZG
    1.3k
    U 24Sata vrišti naslov “Dinamo lreće po tri bivša asa!?” Ima netko plus da kaže koji su to igrači?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.