• deda
    38.5k
    3,5 % bi trebali za Sosu
  • Mlađi referent
    13.4k
    Ljubičić u izjavi za Sky o transferu kaže da još nije vrijeme da se priča o tom, ništa nije gotovo i da se veseli odmoru
  • Mlađi referent
    13.4k
    Po ostalim komentarima, to je sad već masovno opraštanje od njega i nikom nije drago kaj odlazi
  • flexXy
    3k

Istina, dosta ljudi zaboravlja da ce nam trebat dosta siri roster. Od pocetka sezone do svjetskog se igra srijeda-nedjelja ako udemo u skupine Europe. Jednostavno neizdrziv ritam za neku kracu rotaciju. U manjim utakmicama cemo jednostavno morat mijenjat cijelu jedanestorku da ne pregorimo
  • deda
    38.5k
    Rekao sam ja prije 2-3 stranice da će se kadar morati proširiti. Proljetos je bio 26, za jesen pretpostavljam 28-29.
  • Ludovic IX
    9.2k
    Krznar i Kopić su rotorali minimalno i to nas je kako koštalo uz to što ni ovaj prvi sastav nije igrao bcog zna kak
  • Orc123
    12.5k
    I Grüll iz Rapida je odlicno krilo...neka nam daju njega i ljubicica u paketu zanjedno 6-7 milja eura i prodano
  • NB86
    16.9k
    Kod tog rotiranja me jako plasi cacic ko trener, imam osjecaj da ce se brzo pogubit jer je pritisak rezultata velik a on nije kalibar
  • Baneki
    812
    Slušam sad analizu u poluvremenu. Hvale ga maksimalno. Kažu da je igrao vrhunski u zadnje vrijeme i da je odličan igrač. Žao im što se oprašta, ali kažu da dobri igrači jednostavno moraju ići dalje. — Marcio amoroso

Ovo mi je super, nekad su najbolji igrači Dinama morali ići dalje i u Rapid (npr. Cico), danas igrači iz Rapida idu u Dinamo kako bi napredovali.
  • marcio amoroso
    43.2k
    Kada se već spominje Capan i povratak istog u Dinamo onda ću ja baciti još jedno ime.

Herdi Prenga (broj 5? :lol: )
    Čujem da igra odličnu sezonu u Mađarskoj i da mu ugovor ističe.
  • Ali
    2.7k
    Ja i dalhe mislim da nama znacajnija pojacanja u igrackom kadru (mislim da u rosteru pod ugovorom imamo 50tak), i da je bolje tu lovu koja se spominje 3-6mil € , uloziti u pravo trenersko ime i vrhunske profesionalce u stozeru.
    Bez ugovora su recimo : Rudi Garcia, Petkovic itd... to su ljudi koji su na velikoj sceni UCL, prvenstva razna osvajali bodove i dokazali znanje a jos su u radno intezivnim godinama.
    Vjerujem da bi takav profil ljudi mogli privuci, sa rezultatima i kadrom kojim raspolazemo. Uz neku opciju tipa 1,5mil€ fix godisnje, 1mil bonus za ulazak u UCL, 0,5mil € bonus za nastup u proljecu u europi, i jos 0,25mil€ za kup. Naravno gubi se pravo na bonuse ako se slucajno neosvoji hnl naslov.

Jer taman i da dovedemo neku zvijer za 5milj ak ce ga Peternac rasporedjivat sam bu mu pala vrijednost i tu bumo pisali kak je precijenjen
  • Orc123
    12.5k
    Da je nama trebalo jace trenersko ime je i to definitivno ali goboriti da nam pojacanja ne trebaju je toliko neargumentirano i jedino to mogu shvatiti ako nisi gledao vise od 70% nasih utakmica. Trebaju nam minimalno 4 igraca na ovaj roster. S tim da treba rijesiti se viska igraca. Znaci Drmic, ljubicic i jos krilo i stoper. Super clanak od Germanijaka i samo potvrđuje koliko se ne zelimo malo orjentirati i na dovođenje mladih perspektivnih igraca i van granica hr. Neodrzivo je dugorocno se bazirati samo na HR talentima pogotovo ako zelimo biti neki veci faktor u europskom nogometu.
  • Ali
    2.7k

Nakon Ljubicica i Drmica, mislim da nema potrebe za novim igracima. Jer na svakoj poziciji imamo2-3 kandidata koji spadaju u top hnl.
    Eventualno kroz opciju da se dovede neki strucnjak, koji obicno ima uvijek svoja 2-3 miljenika koje obicno vuce sa sobom... pa na taj nacin udovoljiti...

Poanta je da sam zelio reci za financije i ambicije kluba bolje tih 5milja ulupat u stozer, nego u nekog upitnog juznoamerikanca, koji moze upalit ali moze se i ne prilagoditi europi...
  • Orc123
    12.5k
    Ali kako ne shvacas da mi necemo to ulupati u stozer? Jer su trenera potvedili. A imamo mi i 3-4 igraca po nekim pozicijama a na kraju nam franjic krpa par pozicija. Imamo kvantitetu a ne kvalitetu. Treba nam krilo i stoper uz Drmica i Ljubicica.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.