• db-izbjeglica
    16.4k
    Gvardioli treba čestitati!
    Ja stvarno ne znam za primjer trenera koji toliko dugo vremena troši toliko love bez europskog uspjeha i konstantno ima uzvišeni status u svijetu nogometa.

Pazite, čovjek već 9 godina pokušava osvojiti LP sa dvije top momčadi i jednostavno ne ide!
    Realno, bilo koji drugi trener bi već pao u drugi plan.
  • NitkoBitan
    22.2k
    Jel utakmica zaista kasni zbog kasnjenja busa kako kaze HRT ili zbog kasnjenja navijaca Liverpoola kako kaze dobar dio medija? Nije valjda da na HRTu ne smiju spomenut da se utakmice pomicu za 15 minita ukoliko navijaci kasne na stadion, kaj bi onda bilo na HNLu :smile:
  • Zagi
    9k
    Neko sranje vani. Suzavac , ovo-ono..
    Krenut će uskoro.
  • Navijač Dinama
    9.2k
    ima video, na liverpoolovoj tribini ulazili (pretpostavljam domaće afričke čamuge) bez karti i zakuvali sa murjom.

Bila je i obavijest na velikom ekranu na stadionu, BT Sport(preko toga gledam tekmu) prikazivao.
  • NB86
    15.6k
    Nisu ni liverpoolovi igraci stigli na vrijeme i nisu se zagrijali, mislim da je to veci problem nego broj ljudi na stadionu. Ne bi oni dali da prijenos kasni zbog navijaca.
  • Tom Hanks
    3.4k
    Do 21 30 odgoda utakmice
  • NitkoBitan
    22.2k
    ima video, na liverpoolovoj tribini ulazili (pretpostavljam domaće afričke čamuge) bez karti i zakuvali sa murjom.Navijač Dinama

Ak ima netko nek posalje videe
  • BBB Sibenik
    5.3k
    Hahahah hjojjj šta bi tribali rec mi kad ulazimo na Sjever, mos mislit kad bi odg utakmicu
  • NitkoBitan
    22.2k
    Eto na sastanku Kustica i ekipe nek navijaci (ukoliko ih se ista pita) napomenu da se utakmice odgode dok svi navijaci ne udu na stadion. Kaze Antolic kopiramo uefina pravila, pa eto kopiraj ih i kad ti ne odgovara
  • NB86
    15.6k
    Izgleda da je stvarno zbog kasnjenja ulaska navijaca, nek antolic i hns poprate ovo kad toliko pricaju o europskim standardima ulazenja na stadione pa se ubuduce potrude da utakmica ne pocne dok svi ne uđu
  • NB86
    15.6k

istu stvar smo napisali hahaha
  • The Undertaker
    6.5k
    Ovako se ulazilo na San Siru protiv Atalante.
  • BBB Sibenik
    5.3k
    Bačen suzavac na navijače od strane policije ispred ulaza
  • Keyser Soze
    12k
    Kaže novinar BBC-a da nikad nije doživio kašnjenje i bačen suzavac, očito nikad nije bio u Hrvatskoj :lol:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.