• Captain America
    20.4k
    Imbexova naklapanja oko Pavičića... Rečeno je zimus još da ide van osigurat si egzistenciju. On kod nas ne može ni na klupi bit.
  • Stjepan
    479
    Smiješno koje se imena spominj za pojačanja takvih imamo 10 niš koristi a preplaćeni i to dobro mi se moramo ozbiljno pojačat za sljedeću sezonu jer će nam opet prvenstvo doći u veliko pitanje tovari će izgleda dovest Filipa i Domagoja Bradarića a s nam se povezuje Pavičić smiješno
  • Jurki
    18.3k
    koji Domagoj Bradaric, mislis da bi Lille dao igraca kojeg je platio 6,5 mil eura za kaj? Karton hajduckog jogurta i pola gajbe piva? I s cim ga budu ovi platili? Sa 10 litara morske vode..
  • NB86
    16.9k
    Dosta tovara, ima tema 1 hnl pa tamo raspravljajte o njihovim pojacanjima.
  • blue heart 72
    2.3k
    apsolutno se slažem. Kao što je jučer "NORTE" napisao, diskusije se dosta razvodnjavaju samim time što se ne piše u za to predviđenim temama
  • Jurki
    18.3k
    WBA navodno zainteresiran za Gojaka, izvor sportnet :lol: kad bi se tu levatinu uspjelo uvaliti Englezima.. top posao

t2bohtk5nkstu3nn.png
  • NB86
    16.9k

Nije izvor sportnet nego sportske novosti su danas to objavile, nadajmo se da nije fake news
  • Jurki
    18.3k
    ja sam tamo nasao, pa sam zato napisao sportnet. A sportske necu kliknut jer bum proljev dobil. I ja se nadam da nije fejk news.. zato Amere sine.. zbogom i ne vracaj se
  • Majki2111
    4k
    Zašto ste svi za Gojaka da ode. Dečko uvijek dođe sa kluipe donese energiju uvezni red. Dao je puno bitnih golova u Europi plus još bosanski reprezentativac je. A zazivamo mlade igrače poput Tolića i Baturine koji još nisu ni prismrdili reprezentaciji. A jesmo se malo napuhali. :angry: :roll: Neka nama Gojaka, nemam nikakvih problema s njim.
  • marcio amoroso
    43.1k
    Zašto ste svi za Gojaka da ode.Majki2111

Zato što su svi veliki stručnjaci.
  • Eduardo
    24.9k
    A zazivamo mlade igrače poput TolićaMajki2111

Tolić je sve samo ne mladi igrač. Čovjek puni 26 godina za mjesec dana.
  • Majki2111
    4k
    Da se preformuliram, neki bi se željeli odreći reprezentativnih igrača i nadomjestiti ih onima koji to nisu. :sweat: Ili Bulat npr., ne Tolić, on je mlađi.
  • NB86
    16.9k
    Gojak je dobar igrac ali ocito se u klubu ne racuna na njega, nema smisla imat kadar od 35 igraca jer eto gojak je bh reprezentativac pa trebamo cekat godinu dana da mu istekne ugovor, placat ga i ne dobit nikakvu odstetu. Bolje te minute koje gojak dobije dati malom baturini.
  • Neki tip
    21.3k
    neki bi se željeli odreći reprezentativnih igrača i nadomjestiti ih onima koji to nisu. :sweat:Majki2111

Dobro, to samo po sebi nije jamstvo ničega. Pa valjda se i snaga reprezentacije gleda..

Nije isto biti reprezentativac Gibraltara i Italije.

A bome nije ni BiH i Hrvatske. Razlika je svakako manja, ali poanta ista.

(Ali slazem se u vezi Gojaka. Ne vidim zašto bih se silno radovao njegovom odlasku.)
  • Majki2111
    4k
    Po meni, čim si ti u reprezentaciji, ti vrijediš, bilo Gibraltar, bilo Francuska. Ti imaš nogometne kvalitete. Na treneru je da ih ukomponira s momčadi.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.