• Škafiškafnjak
    15
    Recite kaj ocete za Antolića al zna s riječima, trga ovog tovara na otvorenom... šteta kaj su preograniceni da prihvate istinu...
  • Nino Bule
    14.5k
    Odvratan je antolic, bio na onoj radijskoj emisiji danas i potpuno izgubio kontrolu, sad je smireniji ali je odvratan s ovim pricama o europskim uspjesima i iskustvu i svojim pokusajima provokacije.
  • miro
    4.7k
    nemrem ovog Antolića slušat "o odnosu kluba i svojih navijača"
  • Mr Anderson
    8.7k
    Jebe mi se za Antolića, ali barem pokušava normalno komunicirati. Retorika ovog ćelavog debila je na razini manje inteligentnog tovarskog forumaša.
  • marcio amoroso
    37.5k
    I dosadan je sa jebenom olovkom.
  • reziser
    6.9k
    U kojoj ulozi je bio taj gospodin iz splita?
    Rekao je da govori u svoje ime?

Nitko iz hajduka, nitko iz torcide, nitko službeno iz splita
    A taj gospodin iz splita je zbilja opsjednut Mamićem pa i njegovim sinom?!
    Smiješan gospodin....
  • flexXy
    2.4k
    Ispada po njemu da su Dinamo i bjegunac zaustavili cestu, natjerali torcidu da napadne policiju i onda sa policijom pucali po navijacima. Stvarno objektivnost na vrhuncu, necu ulazit sta se na odmoristu dogadalo al neka odjebu od Dinama.
  • Nino Bule
    14.5k
    Taj petranovic se potpuno pogubio, ima priliku ispitat ovog iz policije o postupanju sa nevinim ljudima, snimkama batinjana, da li su pokrenuti ikakvi stegovni postupci, on se umjesto toga ide pickarat sa antolom oko zdravka mamica. Jedini cilj dolaska u emisiju mu je bio dat doznanja gledateljima da dinamo nije ociscen od kriminalaca kao da se to ne zna, gusi ga ovih zadnja 2 mjeseca pa se morao istrest negdje.
  • marcio amoroso
    37.5k
    gospodin....reziser

Gospodin??

Svaki cuko je veći gospodin od ove spodobe.
  • Nino Bule
    14.5k
    U kojoj ulozi je bio taj gospodin iz splita?
    Rekao je da govori u svoje ime?
    reziser

Dnovinar
  • reziser
    6.9k
    sarkazam :joke:
    I trudim se biti kulturan iako svi svi vidino kakva je to osoba
  • reziser
    6.9k
    znam da je novinar, zato jer je većina takva, ne čude me ovakvi događaji...
    Huškanje, laganje, provociranje.. I
  • reziser
    6.9k
    Neću više trošit vrijeme i slova na njega...
    Mislim da su dinamo i uprava u ovom slučaju postupili potpuno ispravno.
  • reziser
    6.9k
    Žalosno je da ne komentiramo predivnu koreografiju i odlično navijanje, te veliku pobjedu, nego se mi bavimo nebitnim novinarima ispravnih mozgova
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.