• seljak86
    2.7k
    Kaj ovi čekaju sa sažetcima?
  • Eduardo
    20.9k
    bojkotiraju jer se gase :yum: to je jedini koji nisu izbacili?
  • Boogieman
    328
    Izdanje vrhunsko, sve pohvale svima koji su bili, kao i zapadu koji je ponovno bio dosta dobar. Jedva čekam iduću sezonu, ali prvo odraditi malo snobovskog uživanja u naslovu :cool:
  • Mali Zeus
    14.2k
    Navijački vrhunsko izdanje, šteta za transparent al s toliko baklji se dogodi.

Stalno sam komentirao prije tekme i na tekmi da dugo nisam vidio ovakvu atmosferu u gradu prije tekme. Baš je bila slavljenička i dinamo se vratio u grad. Prva scena jučer ujutro je bio neki deda na biciklu u champions majici i jutros još jedan na putu za posao (bez bicikla :D)
    Dobro je da smo dobili, treba reći da smo u drugom malo pali i Livaja, što god pričali o njemu, je napravio razliku, ali onda se ukazao Baturina. :grin:
    Taman su pomislili da će nam pokvariti slavlje, Livaja se opet okretao prema tribini i s njihove klupe su mahali prema sjeveru i provocirali. Zanimljivo da su na kraju samo mirno sjedili. :)

Bila je teška sezona, ali izdurali smo, očekujem još jednu takvu i samo je pitanje s kojim trenerom, ali to je neka druga tema. Svaka čast dečkima, unatoč svim potresima i problemima ipak su zasluženo osvojili naslov. A šlag na kraju je ta povezanost s navijačima kakve dugo nije bilo, jako dugo.

Ova sva događanja pokraj juga i poslije neću komentirati, samo ću reći da malo ostavlja gorak okus.
  • plavi67
    922
    podrška propucanim dečkima!!

jedini huligani koji izazivaju nerede nose značke!
    sramota Hrvatske!
  • Mr Anderson
    8.7k

Je...ne znam otkud on u loži.
  • plavi67
    922

od sjevera do lože.... :gasp: :roll:
  • deda
    34.1k
    Ta budala je sramota za Dinamo. Takvi nemaju što tražiti u loži.
  • reziser
    6.9k
    Kruno Simon cijelu noć u Beogradu slavio europsku krunu i naslov - Dinama: ‘Mi smo posljednji romantičari...‘
    ‘Da sam mogao spojiti, pa biti i 400 kilometra zapadnije, na proslavi Dinama, bilo bi to zgodno...‘ :clap:
  • dzg717
    1.1k
    Kruno je teški doktor.
  • DZj
    43
    jel ima neko nekakve snimke il slike iz Boogalooa ak je neko bio?
  • Keyser Soze
    10.6k
    Znači ovi pod pritiskom tovara i njihovih komentara neće pustiti sažetak i tako ćemo ostati bez lijepog podsjetnika na proslavu prvaka. Da je kojim slučajem 'ajduk osvojio naslov, a mi odbili ući na stadion i imali sranje s rijom nitko ne bi riječ rekao i svi bi svršavali na južnoameričku atmosferu dok bi Tovarsport pisao slavodobitne tekstove kako je dobro pobjedilo simbol zla.
  • Captain America
    18k
    Blaž sprema oproštajni prilog za Treće poluvrijeme, imat ćete ujutro to na YT HNTV.
  • maddaddam
    2.9k
    z8xkabsfdvhqw7g8.jpeg

Legendarno :rofl:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.