• marcio amoroso
    43.1k

To ja nisam rekao :joke:
  • xavier
    12.1k
    Kao, ovi drugi koji nisu Dinamovi će odbiti poziv ako ih se zazove? :wink:Mr Blue

Upravo krenuo to napisati, ali rekoh da prvo provjerim je li me netko preduhitrio :rofl:
  • deda
    38.5k
    Tko bi u Hrvatskoj odbio poziv da ih Dinamo zove? Osim nekih tovara možda. :cool:
  • xavier
    12.1k
    Tko bi u Hrvatskoj odbio poziv da ih Dinamo zove? Osim nekih tovara možda. :cool:deda

Igrači su jedna strana, ali ako je igrač pod ugovorom, onda se valjda i klub nešto pita...a Šikić je najavio da bi mogao odbiti ponude drugih klubova jer je za Ivanušeca "najbolje da karijeru nastavi u Dinamu" :cool:
  • Jaki
    100
    Standard nudi za Rahmanija 3 milje a u igri su Celtic i Amiens po najnovijim vjestima nova meta za ljevog bocnog je Natanelo iz Ludogoreca istekao mu je ugovor a vrijedi 4 milje,zanimljivo.
    Onaj Svicarac za lijevo je otpao nazalost jer su u igri Sevilla i Atletico Madrid za drugi izbor Rafa Soares iz Vitorie izgledalo je da je gotova stvar al izgleda da je i on daleko od maksimira.
  • Dragon1Warrior123
    4.5k
    Bilo bi lijepo probat dić bar 4-5 mil za Rrahmanija kad su već ozbiljno tako zagrizli, onda doslovno moramo prodat još samo Gojaka i par višaka i imamo i više neko pokriven buđet plus imamo i para za dovest i više nego kvalitetne zamjene. U tom slučaju prodaja Olma bi bila opravdana samo u slučaju da taj novac ide za stadion... ali svi znamo da nažalost Dinamo ne funkcionira tako, ali možemo sanjat.

Što se tiče ovog Natanela jel zna itko išta o njemu? Pošto vidim da vrijedi 4 milje, ima 28 godina i u tom slučaju mora biti igrač bolji od Leovca inaće smo kurac napravili...
  • Infinity
    18.9k
    Što se tiče ovog Natanela jel zna itko išta o njemu? Pošto vidim da vrijedi 4 milje, ima 28 godina i u tom slučaju mora biti igrač bolji od Leovca inaće smo kurac napravili...Dragon1Warrior123

Igraci u takvim ligama tesko postizu takvu cijenu. On je u Ludogorets dosao 2015. i vrijedio je 2.25m eura. U medjuvremenu je vrijedio i 4.5m, ali mu je vrijednost malo pala. Njihov je najskuplji igrac, ali to ne znaci da je nuzno i najbolji. Ipak, takva cijena se u takvim ligama tesko postize, u Dinamu samo cetiri igraca imaju tu ili vecu vrijednost.

Proteklih je sezona odigrao gotovo sve minute u europskim utakmicama. Ove sezone je ispocetka stalno bio u startnoj postavi. U 17. kolu je sjedio na klupi, u 18. je igrao svih 90 minuta i onda je od 19. kola preseljen na tribine. Vjerujem da je to epilog neproduzivanja ugovora. Od 6.12.2018. nije odigrao niti minute za Ludogorets. Uvjeren sam da 100% odlazi. Ne bih znao reci sto mislim o njemu, vidim tek suve brojke, al djeluje mi bolji od Leovca. Jos je besplatan igrac. Zadnji besplatan igrac koji nam je dosao je Ivo Pinto, a prije njega je to bio Teophile. Mozda nam je to amajlija :grin:
  • LovroZG
    1.3k
    Natanael je htio produžit ugovor, al mu Ludogorec nije htio dat 400k € godišnje, pišu Bugari.

To je unutar naših gabarita, al vidit ćemo. On je već treće ime koje se spominje za lijevog beka.
  • Dragon1Warrior123
    4.5k
    ja se iskreno čudim da se nalaze toliki besplatni ili jeftini, a dobri igrači najednom... ja se ne sjećam kad je zadnji put Dinamo ovako dobro ubadao igrače koji bi mogli bit pojačanja ako i ikad
  • vjeko1701
    16.4k
    Uvijek ih je bilo, ali filozofija je bila da treba dovodit najjeftinije južnoamerikance do 21-22 godine koji bi se kroz sezonu-dvije prodali,
  • Krizy
    58.8k
    https://www.germanijak.hr/vijesti/prije-tri-godine-driblao-ga-je-messi-a-sad-bi-mogao-u-dinamo/62815
    Victor Alvarez je već 6.opcija koja se spominje za lijevog beka. Ako se ne varam, bio je vrlo dobar na FM17 :lol:
  • Infinity
    18.9k
    Mozda konacno dobijemo pravog lijevog bocnog. Od toliko opcija valjda nece doci Civic ili netko slican. Volio bih da to bude netko od trojca iz Ludogoretsa, Toulousa i Vitorije. Djeluju mi svi kao pojacanja, al ne bih znao reci koji je bolji. Ako ima neki jos bolji onda nek on dodje, ne bih se ljutio da Marcelo dodje :rofl:
  • Krizy
    58.8k
    Ako bi išli po kvaliteti, ja bih ovako na prvu poredao, iako ih nisam gledao baš:
    Moubandje
    Natanael
    Soares
    Alvarez
    Čivić
    Čabraja
  • marcio amoroso
    43.1k

I ja bi ali bi Čabraji i Čiviću zamijenio mjesta.
  • Krizy
    58.8k
    Vidiš to sam i ja planirao al eto pošto je ovo Čabraju prva seniorska sezona sam ipak onako stavio, al nije se ni Čivić nigdje dokazao, tako da :up:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.