pa u njihovim godinama su Kova, Badelj i slični odmah ulazili u vatru — miro
Mene ne zanimaju prodaje. Mene zanima rezultat i nek tim rezultatom pune budžet. — Ludovic IX
pa ne znam, za prvenstvo sam ziher da smo gazili, a Europa srednja žalost, ali ne katastrofa — miro
Marokanski mediji prenose kako se sprema veliki obrat oko bosanskohercegovačkog stručnjaka Vahida Halilhodžića nakon sastanka koji je održan jučer u marokanskom savezu.
Iako se već neko vrijeme spominje kako bi savez mogao smijeniti Halilhodžića, to se izgleda ipak neće dogoditi. Navodno je ako je vjerovati tamošnjim medijima postignut dogovor po kojem će se u reprezentaciju vratiti protjerane zvijezde Chelseaja i Ajaxa: Hakim Ziyech, i Noussair Mazraoui.
Jedan od razloga je i visoka odšteta koju bi savez morao isplatiti bosanskohercegovačkom stručnjaku, čiji se ugovor automatski produžio nakon što je izborio vizu za Katar.
Mediji su zadnjih dana bili uvjereni kako je nekadašnji trener Dinama na odlasku, te kako na klupu dolazi Andre Villas Boas, ipak nakon sastanka nakon kojeg nije bilo izjava dogodio se preokret. Treba još pričekati službenu potvrdu, a zatim i reakcije protjeranih zvijezda.
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.