• vjeko1701
    16.5k
    Osobno isto ne vidim niš posebno u Žaperu. Možda i postane najveći igrač svih vremena ali moje nestručno oko ne vidi u njemu potencijal ni za Dinamo.
  • Stjepan
    479
    uxzivepf9iq9u3qq.jpg
    Evo da se mogu za nešto uhaviti oni koji si zazivali braću Kovač u Dinamu.
  • Armagedon13
    959
    Ljubičić je ok,"živ" igrač pun tempa.
    Drmić je premija.
    Tomić ili Bjelko?(uvijek za Bjelka)
  • Mali dioničar
    17.7k
    Tomić ili Bjelko?(uvijek za Bjelka)Armagedon13

Ja sam za Tomića.

Nekako više vjerujem da trener koji ima epitet nekontroliranog nogometa može dovesti u red obrambenu fazu igre nego što trener predefinirane strategije kao što je Bjelica može dostići napadačku fazu kakvu ima Tomić.

Isto tako, Bjelica u Dinamu bi bio recikliranje, a Tomić nova energija.

Bjelica je potrošeniji, Tomić mladji.

I naravno, sav respekt Bjelici i kapa do poda za mandat koji je u Dinamu odradio vrhunski i digao momčad na do tada nezamisliv nivo u europskim natjecanjima.
  • Captain America
    20.4k
    Stalno se Tomiću spotiče obrambena faza igre, ali to je u Loxi izgledalo jako dobro. Oni su sezone kad su bili 2. primali gol po utakmici uz stoperski par Kolinger-Kovačić. Ima nešto i u kvaliteti stopera i u Loxi i u Rijeci, a tu s Rasom, Bogoljubom i Šutalom nema zime. Imali su i brutalnu tranziciju s Kastratijem, Uzunijem i Tolićem što nama treba u Europi. Sad zamislite Oršu, Emrelija, Petka, Drmića i nadam se Ivanušeca. Smatram Tomića našim najpodcjenjenijim trenerom i ako se treba već našeg trenera dovest, on mi je sasvim okej. Nemam ništa protiv Bjelice, al pitanje je kak bi ga navijači i moguće dio igrača dočekao zbog njegovih ispada.
  • NB86
    16.9k
    Inace zaper je navodno rješena stvar, 2.5 mil eura odsteta.
  • og1986
    2.9k
    Znači opet svakakvi levati dokaze umjesto pravog remonta, pazi 2.5 milje, u pm
  • og1986
    2.9k
    To "could leave" se može odnositi na skoro svakoga iz momčadi. Samo ako netko hoće pola momčadi bih pustio,
    Za drmića i ljubičića bi bilo super, a bradarić je dosta mlad da bi se samo tako odrekao karijere za papuče.
  • BBB Sibenik
    6k
    Zaperu je agent Andy Bara. Znamo kakav ugled ima u Dinamu i koliko je moćan menadžer.Tako da nebi me iznenadilo da dođe kod nas. A i ovaj Misic pitanje šta će sa njim bit na kraju sezone, mis da nije opravda koliko se očekivalo od njega. Na kraju krajeva Zaper 23g ,Misko27g ovog dovest i sutra zaradit na njemu tako Dinamo planira jer je mlad, a i trenutno nebi da Mišić igra bolji nogomet od ovog
  • marcio amoroso
    43.2k
    Ja mislim da se Žaper tu ipak malo podcjenjuje. Dečko je dokapetan Osijeka, standardan je kod Bjelice što znači da je sigurno odgovoran igrač. K tomu je jako dobar u prekidima. Čak je za svoju poziciju prilično opasan po gol. Ne mislim da je top i najbolje moguće rješenje, ali sigurno nije “Čabraja”.
  • Captain America
    20.4k
    Ja u njemu vidim sposobnijeg Gojaka koji ne bi iz čamca promašio more.
  • Dragon1Warrior123
    4.5k
    Mislim da je Žaper solidan igrač. Ali s obzirom na to koliko košta, nekako mislim da možemo bolje za te novce...
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.