• xavier
    12.1k

Znači ti si napisao da je "jedna opcija biti kao NH, a druga je opcija privatizacija". Kolega @Mali dioničar i ja smo ti pokušali skrenuti pažnju na činjenicu da je baš u Hajduku provedena privatizacija. S druge strane, imaš puno klubova u svijetu koji funkcioniraju po članskom modelu tako da uopće ne razumijem iz kojeg razloga uvlačiš Hajduk u ovu priču.

Modrić je napravio što je napravio. Nije zbog toga manje dobar igrač na terenu, ali stvarno ne vidim kako ga to amnestira od ovog što je napravio u klub. Ponavljam da je zamijenio svoju obvezu prema Mamiću (građanski ugovor) za izvlačenje 10 milijuna eura putem naknadnog aneksa ugovora. Izjavio je kako smatra da je to "u redu i da to zaslužuje". Nije li ga onda iznenadilo što mu Tottenham nije isplatio pola iznosa odštete prilikom prelaska u Real?
  • The Undertaker
    5.9k

Kad govoriš o širokoj fronti sjeti se samo koliko DTSM ima članova.
  • deda
    34.1k
    NH i upravljanje Hajdukom su nakarada koju nitko ovdje ne želi Undertaker. Prilično sam uvjeren u to.
  • Mali dioničar
    16.1k

Ajmo ne širiti temu.

Povratak Zorana Mamića je:
    1. korak unaprijed
    2. korak unazad
    3. pljuvačka u lice svim navijačima Dinama
  • deda
    34.1k
    A mišljenja su vrlo različita. Mogu ti reći osobno da su mali dioničar i ja zadrti zagovornici privatizacije.
  • The Undertaker
    5.9k

Možeš ti misliti o Modriću što god, ali te ja nisam zbog toga prozvao plaćenikom...O tome govorim kad pišem o toleranciji na drugačije mišljenje.
  • xavier
    12.1k
    Ajmo ne širiti temu.Mali dioničar

Baš to jer ne vidim da je bilo tko, osim kolege Underthakera, spomenuo NH.
  • deda
    34.1k
    Dapače, htio sam je baš suziti odbacujući tovarski hibrid kao glupost o kojoj uopće ne treba govoriti.
  • The Undertaker
    5.9k
    Deda,
    naravno da neki NH nitko ne želi. Ali, ima tamo i dobrih stvari. Treba učiti i od ''neprijatelja''.
  • xavier
    12.1k
    Možeš ti misliti o Modriću što god, ali te ja nisam zbog toga prozvao plaćenikom...O tome govorim kad pišem o toleranciji na drugačije mišljenje.The Undertaker

A gdje sam ja tebe prozvao plaćenikom?

I kad smo već kod toga...znam da ćeš se izmotavati, ali što po tebi nije ispravno u tome što DTSM želi?
  • Mali dioničar
    16.1k

Ja sam za ono što članovi odluče.

A za d.d. sam isključivo iz razloga jer odbijam vjerovati da bi postojali dioničari koji bi dozvolili da direktor bezočno krade društvo i pri tome govori da društva ne bi ni bilo da nema njega.
  • The Undertaker
    5.9k

Ajmo ne širiti temu.

↪The Undertaker

Povratak Zorana Mamića je:
    1. korak unaprijed
    2. korak unazad
    3. pljuvačka u lice svim navijačima Dinama

2. i 3.
    I što sad. Jesam li pravovjeran?
  • deda
    34.1k
    Ja sam za privatizaciju, ali ću poštivati volju većine, slažemo se.
  • Mali dioničar
    16.1k

Dobro ajde se izjasni da li ti je dobro što se Zoran Mamić i operativno vratio u Dinamo? Jel tak teško?
  • xavier
    12.1k
    Ja sam za ono što članovi odluče.Mali dioničar

Ovo je jedino ispravno. Dinamo je u ovom trenutku udruga građana i samo njeni članovi mogu odlučiti o bilo čemu. Znači ne Mamić, ne Barišić, ne članovi skupštine...nego svi članovi.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.