• Nolifer
    8.6k

Što tim gore? Gledao sam utakmicu i dalje mislim da je dvojbena situacija.

Emisiju kasnije nisam, jer ih ne pratim. :wink:

Ne ne vučem nikakve zavjere, samo pitanje šta bi se nama desilo u sličnoj situaciji, ako bi do toga došlo.
  • Eduardo
    21k
    Ne ne vučem nikakve zavjere, samo pitanje šta bi se nama desilo u sličnoj situaciji, ako bi do toga došlo.xFire

Očigledno insinuiraš u tom smjeru. GOL! Sudili bi GOL!
  • Nolifer
    8.6k

Živi bili pa vidjeli
  • Jaro
    7.7k
    Villareal je s pravom tu di je. Nitko im nije nis poklonio. Zaslizeno su izbacili i Juve i Bayern. Da sinoc nisu imali pomracenje od 5 min (poznato?),lako je mogla ostat nula na Anfieldu...
  • Krizy
    46.5k
    Englezi se uvijek bahate pa s obzirom na raspoloživi budžet baš često popuše
  • Eduardo
    21k
    Villareal je s pravom tu di je. Nitko im nije nis poklonio. Zaslizeno su izbacili i Juve i Bayern. Da sinoc nisu imali pomracenje od 5 min (poznato?),lako je mogla ostat nula na Anfieldu...Jaro

Daj, sinoć su pali bez ispaljenog metka, udarac nisu uputili. Došlo je do pomračenja uma jer je Liverpool to isprovocirao konstantnim pritiskom i napadima. 20 udaraca su imali, sjevalo je sa svih strana. Samo u prvom pol. su bile dvije stative i nekoliko obrana Rulija. Bilo je samo pitanje trenutka kad će pasti prvi gol i koliko će ih pasti nakon njega.

Ok, izbacili su velike momčadi, plasirali se u 1/2 finale (ne bih imao ništa protiv da se Dinamo domogne nekog 1/2 finala na taj način), ali to ne umanjuje činjenicu da su sinoć teško izdominirani i da jednostavno kvalitetom nisu na razini ostala tri kluba.
  • Oluja
    4.5k
    Prizeljkujem da Villareal nekim cudom izbaci Liverpool, makar i najruznijom mogucom igrom pa da vidimo onda gdje tko zasluzuje biti.
  • Jaro
    7.7k
    ja ne, em simpatiziram Liverpool, em njihovim prolazom Dinamo preskace pretkolo lige prvaka...
    Al nemres slucajno zavrsit u polufinalu LP. Realno, Villareal je izbacio jace klubove nego Liverpool.
    A dodatno,malo je trenutno klibova koji nece biti izdominirani od Liverpoola trenutno...
  • Oluja
    4.5k
    Nisam znao da nama ide na ruku ispadanje zutih. U tom slucaju sam za to da ipak ispadnu.
  • Mr Anderson
    8.7k
    Ja kužim da netko ima simpatije prema slabijem i da se i mi vidimo u uspjesima takvih ekipa, ali taj Villareal je baš odurna ekipa. Odurni su mi još od prošle sezone kad su s nama igrali, a inače ne volim Španjolce. I njihove izjave poslije utakmice, kao nadaju se nečemu. Pa samo dragi bog i spuštanje gasa Liverpoola ih je spasilo katastrofe. U uzvratu ako krenu ganjat zaostatak dobiti će 5 komada.
  • Jurki
    12.6k
    U tom slucaju sam za to da ipak ispadnu.Oluja

Slazem se.. prvo pretkolo je katastrofa za igrati bez obzira za protivnika. Ekipi treba odmor i postene pripreme..
  • Navijač Dinama
    8.5k
    izbacio jace klubove nego Liverpool.Jaro

Tko je osim potencijalno Man.citya jači klub od Liverpoola? Juve i Bayern? Pa Bayern po igri u zadnja dva mjeseca bi prošo minimalno ko Villareal sinoć ak ne i lošije.
  • Jaro
    7.7k

Nisam napisao da je izbacio jace klubove od liverpoola nego da su protivnici koje je villareal izbacio jaci od onih koje je liverpool izbacio...
    Slazem se, trenutno je sam Man City u rangu Liverpoola po formi i snazi, ali jbg, nogomet je zato zakon jer se desi tu i tamo Porto u LP, Grcka na EP i nebrojena iznenadjenja u jednoj tekmi ili dvomecu u kup natjecanjima...
  • Krizy
    46.5k
    Opa, vodi Villarreal već od 3. minute
  • Keyser Soze
    10.6k
    Odlična akcija.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.